Вземи 200 лева бонус от Efbet

Вижте как да правите акумулаторни залози с 10% бонус в 1xBet

1xBet Акумулаторен залог

Директен вход в 1xbet

В 1xBet могат да се намерят промоции от всякакво естество. Всяка една от тях цели да зарадва по-различен начин клиентската база. Интересен начин за стимулиране на поставянето на множествени залози в 1хбет е бонусът “Акумулатор на деня“. Изцяло на тази промоция е посветена днешната обучителна статия за руския букмейкър.

Дефиниция на акумулаторния бонус в 1xBet

Още от заглавието на промоцията става пределно ясно, че тя обхваща единствено акумулаторните залози.

Всеки ден букмейкърската къща съставя по няколко прави колонки с по 3 селекции в тях и ги предлага на играчите си в дясно на основната страница на сайта.

Към промоцията се включват събития от две категории на платформата – това са “Спорт“ и “На Живо“.

Всички играчи могат свободно и без ограничение да залагат на всички съставени от букмейкърската къща фишове. Ако всички селекции от комбинацията излязат, букмейкърът ще добави коефициент 1.10 към стандартните ставки на селекциите. Това означава, че ще спечелите с 10 процента повече, отколкото ако сами съставите абсолютно същия акумулаторен фиш, без да бъде той част от промоцията.

За да бъде играта по-увлекателна, компанията събира в комбинациите интересни пазари като:

  • Резултат от първо полувреме
  • Общо Над 2 гола
  • Хендикап
  • Да има попадения и в двете полувремена
  • Да има голове и от двата тима
  • И други…

Как да направим залог на “Акумулатор на деня“?

Участието в тази промоция е много лесно и дори е по-лесно от обикновеното Поставяне на залог в 1хбет.

Можете да намерите предложенията за акумулатори в дясната част на homepage-а на сайта, където има и бутон за преглеждане на различните комбинации, тъй като те са винаги повече от няколко (обикновено са 5 на брой).

В предложенията се показва коефициентът за всеки един мач, наличието на бонус 1xBet в размер на 1.10 коефициент и общия коефициент, който се получава като се умножат ставките на селекциите с бонуса.

Ако си харесате някоя комбинация, отбележете бутона “Добави към фиш за залози“ и веднага ще видите как селекциите, заедно с бонуса, са се преместили във фиша, който се намира непосредствено над прозореца с акумулатори на деня. Оттам вече ще можете да изберете и колко пари искате да заложите.

Условия на “Акумулатор на деня“

Тъй като букмейкърът е този, който избира кои селекции и мачове да бъдат използвани за бонуса, самата промоция няма почти никакви условия към играчите. Дори няма и таван на максималния бонус, който можете да получите (изразен в парични средства, иначе е ясно, че бонусът е точно 10% от печалбата).

Единствено е забранено да използвате бонус 1xbet advancebet, както и да ползвате за залога пари от друг бонус на компанията, а не собствените ви, депозирани лично от вас, средства.

Имайте предвид, че ако премахнете или добавите някой мач към готовия акумулатор, бонус коефициента от 1.10 ще отпадне.

Обобщение

Това е бонус, който целесъобразен за цялата маса от играчи на 1xBet. С него печелят повече както развити професионалисти, така и прохождащи в залаганията спортни фенове. Той позволява да се стопи букмейкърския марж на печалба, който така или иначе е много нисък в предлаганите от 1xBet коефициенти. Актуални промоции има постоянно ден и нощ, така че винаги следете за текущите оферти с увеличени коефициенти.