Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Изисква ли 1xBet верификация на профила?

1xBet Верификация

Вход в 1xbet.com

В 1xBet можете да направите една от най-бързите регистрации в който и да е сайт (не само що се отнася до сайтовете за залози), като при част от предлаганите Варианти за регистрация в 1хбет не се изисква да се вписват никакви лични данни. По този начин компанията ни позволява да спестим време и да започнем по-бързо със залозите, но това не изключва възможността на по-късен етап да ни бъде поискано да удостоверим своята самоличност. Ако желаете профилът ви да бъде колкото се може по-завършен от самото начало, то най-добре е да не ползвате варианта за откриване на сметка с един клик, но така или иначе има определени правила за верификацията, които трябва да знаете.

1xBet Верификация за теглене на пари от сметката

Задължително е да добавите към профила си своя номер на мобилния телефон, за да можете да извършвате Теглене от 1xBet сметка.

Затова влезте в страницата “Личен профил“ и в дясната част ще видите банер “Вържете вашия телефонен номер, за да теглите вашите средства“.

Банерът ще отвори прозорец, на който да впишете телефонния си номер, а след това на номера ще се изпрати СМС код, след въвеждането на който и след натискането на “Активирай“ ще завършите тази процедура.

Свързването на номера има и други предимства като по-висока степен на защита на игралния акаунт, отключване на допълнителни екстри в сайта и възможност да получавате информация за изхода от фишовете си на СМС.

Допълнителна верификация

Никога не е изключено да ви бъде поискана допълнителна верификация, чийто условия ще ви бъдат допълнително обяснени от екипа на сайта, но в общи линии включват традиционното изпращане на копие от личен документ, какъвто може да бъде всеки официален документ, издаден от държавата, като лична карта, паспорт, свидетелство за управление на МПС и други.

Тази мярка се прилага най-често за играчи, които искат и могат да изтеглят голяма сума пари от сметката си – става въпрос за суми от няколко хиляди лева и нагоре. Ако съберете баланс от този порядък и искате да я прехвърлите към банковата си сметка, можете да очаквате спиране на тегленето до предоставяне на снимка от личния ви документ.

Понякога се е случвало букмейкърската къща да поиска за втори път верификация на профила, което е грешка в тяхната система и не би трябвало да се случва, така че при подобна ситуация трябва да се свържете с отдел за 1хбет поддръжка на клиенти за изясняване на случая.

Обобщение

Когато става въпрос за суми от сорта на десетки или стотици левове, обикновено верификацията в 1xBet се изчерпва със свързването на телефонен номер на профила, което ви обяснихме в първия абзац. За играчите със сериозни активи по-сметката си и големи заявки за тегления може да се приложи и допълнителната верификация със сканирани лични данни, за която стана въпрос във втория параграф. Въпреки че при нея понякога възникват проблеми и забавяния, в крайна сметка почти винаги случаят се разрешава в полза на клиента, така че не бива да се притеснявате за своите средства и възможността си да ги изтеглите.