Вземи 200 лева бонус от Efbet

Видове залози и системи в 1xBet (множествен залог)

1xBet Залози и Системи

Влез в 1xbet

В днешни дни сме все по-малко лимитирани по отношение на избора от залози, които можем да поставяме, особено когато става въпрос за спортни залози. И, докато преди години за правене на залог трябваше да вземем химилката и да се занимаваме с попълването на хартиен фиш, днес много по-лесно можем да поставим залог чрез електронен фиш. Това, че е лесно все пак не означава, че няма какво да объркате, така че прочетете статията ни и се запознайте с поставянето на залози в руския букмейкър 1xBet, а потребителите на приложението Telegram могат да прочетат и специалната ни статия за 1xBet Telegram Залози.

Какви опции имаме, когато попълваме е-фиш в 1xBet?

Дигиталният фиш на 1xBet ни изправя пред няколко независими едни от други видове залози. Тук няма как да сбъркате нещо, тъй като всичко е представено и обяснено адекватно. Опциите включват:

  • Single единични залози
  • Accumulator прави колонки (за този тип залози се предлага и специален 1xBet акумулаторен бонус)
  • Множествени залози и комбинации
  • Системи за залози
  • Lucky залози
  • Верижни залози
  • Условни залози

Прегледайте какво ви предлагат различните опции за комбинацията от мачове, които сте избрали (при само един избран мач единствена опция остава единичния залог), и поставете своя залог, който ще направите лесно благодарение на улесняващия потребителя електронен фиш.

Как да правим залози в 1xBet?

Хартиеният фиш е заменен с виртуална бланка, която изчислява всичко за вас, а вашата единствена задача е да изберете мачовете, сумата и вида залог за своя фиш.

Дигиталният талон е поставен от дясно на сайта – това е традиция, която се спазва от всички букмейкъри, що се отнася до десктоп сайтовете (В 1xBet mobile ще видите талонът да се показва по малко по-различен начин, но иначе неговата същност е същата).

Фишът позволява да съчетавате мачове от различни състезания и дори различни спортове, а директно от него можете да проверите и актуалните си вече поставени талони от бутона “Моите залози“.

Във фиша има и опцията “Един клик“, която дава възможност за следното: да зададете една фиксирана сума за своите залози и след това при всяко натискане върху някой пазар автоматично да се поставя единичен залог за тази сума без въобще да попълвате нещо във фиша. Опцията може да се активирира и деактивира във всеки един момент, така че не се притеснявайте, че ако я активирате след това повече няма да можете да поставяте множествени залози.

Ако не използвате тази опция, трябва да се фокусирате върху ключовото поле “Сума на Залог“, което обуславя каква част от игралната ви банка ще бъде инвестирана в този залог. Сума на залог трябва да попълвате при всеки един нов свой фиш.

Падащото меню към полето “Тип Залог“ е мястото, от което да изберете кой от посочените по-горе видове залози сте сметнали за най-подходящ за своя фиш, а при използването на зеления бутон “Направете залог“ ще се премине към вкарването в системата на вашата прогноза, стига всички необходими полета да са попълнени. Ще получите също така и съобщение за успешно поставен залог.

Обобщение

Правенето на Залози на футбол в 1xBet или на който и да е от останалите 50+ други спорта не може да бъде по-лесно от това, което ни се предлага чрез дигиталния фиш. Фишът има множество бутони, но те не бива да ви притесняват. Те носят със себе си много допълнителни екстри, но за начало можете да се придържате към стандартния процес – избор на мачове, избор на сума, избор на тип залог и готово!