Вземи 200 лева бонус от Efbet

1xBet Лото – открийте 35+ лотарийни игри в 1xLotto

1xBet Лото игри

1xBet вход линк

1xBet е уебсайт за залагания, който всички спортни фенове на 18 или повече години могат да използват за залози на обичаните си отбори и играчи. Това обаче не е единствената хазартна услуга на идващата от Русия компания. В нея можете да откриете още редица интересни услуги като 1xBet Бинго, 1xBet Покер и т.н. Сред портфолиото с интерес открихме и наличието на над 35 различни лотарии, в които можете реално да се включите, закупувайки билет през сайта на 1xBet.

Описание на наличните лотарии в 1xBet

Нито един раздел за лотарии няма да откриете, вглеждайки се в основното меню на сайта. Може би това ще ви накара да си помислете, че пишем за несъществуваща услуга, но не – лотариите са “скрити“ под шапката на категорията “Допълнително“, където ще видите меню с 3 лото раздела.

Lotto“ разделът е основният и чрез него са достъпни 33 различни лотарии. Ние ще се фокусираме върху най-добрите от тях, представяйки ви кратко описание.

  • Евромилиони – Евромилиони е най-големият джакпот в Европа, като историята помни джакпотите за близо €200 млн. В правилата на Евромилиони са включени 13 категории с награди, така че имате шанс за хиляди по-малки печалби. Тегленията са 2 ежеседмично в петък и вторник в 21:45 българско време. За да играете тази игра, трябва да изберете 5 числа от 50 различни, както и няколко от т.нар. “МЕГА“ числа от 1 до 12.
  • PowerBall – Пауърбол е най-популярната лотария зад океана, в която очакваме поредния тираж в съботите и срядите. Тук си говорим за още по-големи джакпоти, достигащи осемцифрено число в лева. Числата тук са 69, а допълнителното Powerball число трябва да бъде до 26. За участие в лотарията не е нужно да бъдеш американски гражданин – билети се продават свободно на всички желаещи.
  • Мега Милиони – Мега Милиони е още една американска лотария, която от 1996 г. насам прави хората милионери и също изгражда джакпоти за милиарди. Тегленията в нея се осъществяват един ден преди Пауърбол тегленията – във вторник и петък.

Това са най-големите лотарии, в които можете да бъдете част благодарение на съдействието на 1xLotto, но има още испански, канадски, ирландски, немски, италиански, хонкконгски, френски, руски и новолеландски лотарии.

В друг раздел “Лотария– е една по-малка лотария, която се организира специално за клиентите на 1xBet.

Нещо повече – компанията предлага и т.нар. “Blockchain“ лотария, в която залозите и печалбите се изчисляват в криптовалути (научете повече от 1хбет крипто).

Това не е заключителната точка на лотарийните предложения в сайта – в раздела за ТВ игри на 1хбет има цял раздел за лотарии с видео на живо от провеждани на всяка една, пет, седем или десет минути тегления.

Как се играе на 1xLotto?

Без значение от лотарията, която ще изберете в менюто със споменатите 35 лотарии, трябва да последвате бутона “Играй“ под името на лотарията.

На следващо място, трябва да маркирате толкова числа, колкото е указано в правилата на играта (правилата, както и таблицата с награди, са представени подробно в страницата на всяка лотария).

На централна позиция ще видите списък с числа в син цвят. За да маркирате число, натиснете върху него и то ще се добави в билета отдясно, а за улеснение и ще промени цвета си.

При маркиране на необходимия брой числа, ще видите сумата на залога, която в повечето случаи е между 1 и 2 лв., и ще можете да натиснете бутона “Добави билет“.

Обобщение

Много, наистина много пари очакват да бъдат спечели в различните видове лотарии на 1xBet. Най-хубавото е, че няма географско ограничение и можете да бъдете в някое родопско село на почивка и в същото време да участвате в най-голямата лотария на САЩ или Европа.