Вземи 200 лева бонус от Efbet

Смяна на език в 1xBet – от къде и как?

1xBet Езикови версии

Посети 1xBet

В модерния глобален свят букмейкърските къщи искат да имат колкото се може повече потенциални клиенти, а потенциален клиент е всеки един, който обича хазартните игри и който може да използва хазартната платформа на език, който разбира достатъчно добре. За да има сайтът изглед на колкото се може повече територии, той трябва да има различни и максимално много като брой езикови версии. Повечето оператори не обръщат внимание на този факт и са инвестирали само в най-разпространените езици – английския, немския и испанския. Тотално различен е случаят в руския сайт за залози 1xBet и днес ще разберете защо това е така.

На колко езика може да се използва 1xBet?

Амбицията на компанията е да стане най-големият букмейкър на света я мотивираха да надмине всички очаквания и до този момент вече има над 50 различни езикови версии, които са с потенциал да продължат да се увеличават, тъй като често изниква и още някоя версия. Имаме чувството, че това няма да спре, докато не се изчерпат езиците на света.

В списъка с езиците виждаме всички балкански езици – българския, турския, румънския, гръцкия, македонския, сръбския, бошняшкия, беларуски и хърватски.

Естествено, световните езици като английския, руския, испанския, немския, португалския и т.н. също не са пропуснати.

При съставянето на статията, която четете сега, точно 59 е общият брой на езиковите версии в 1хбет.

Как се сменя езика на 1xBet уебсайта?

Без значение дали притежавате Регистрация в 1xBet, можете да смените езика и това може да се случи още при първото посещение на уебсайта.

За целта е подготвено падащо меню, което ще видите най-горе и най-вдясно в ъгъла на страницата.

Там ще видите съкращението и знамето на държавата на произход на езика, на който се показва в момента сайта. Например, ако гледате българската версия, ще видите българското знаме и буквичките “BG“.

За смяна на език в 1хбет, натиснете върху квадратчето със знамето и съкращението и ще видите четири колони, в които са подредени всички версии на сайта за различните езици. С натискането върху някоя от тях, на секундата страницата се рефрешва и вече всичко се показва на новия език.

Обобщение

Не сме се натъквали до момента на сайт с толкова много езикови версии, което е похвално и говори само добри неща за целеустремеността на компанията. Тя успява да се предложи като вариант за хазартни фенове от цялото земно кълбо. Нас като играчи ни интересува най-вече да има версия на български език и езиците да се сменят лесно – и двете неща, както видяхте, са факт. Може да се открие и минус в това, че не всички езикови версии са абсолютно пълни. Дори и когато използваме българската версия все още откриваме страници, които не са преведени на родния ни език, а се показват на английски, който се приема като базов за букмейкърската къща. Може би това е нормално обстоятелство – трудно е да се преведат на всички езици толкова много уеб страници, а в 1xBet определено има повече страници от конвенционалния букмейкър.