Вземи 200 лева бонус от Efbet

1xBet коефициенти и видове формати

1xBet Коефициенти

Линк за вход в 1xbet

Сайтът и Мобилното приложение на 1xBet са платформите, към които все повече играчи клонят за своите залози. Букмейкърът може и да няма понастоящем лицензи за България, но все пак той е достъпен през множеството огледални линкове, от които можете да се насладите на цялото това богатство от предложения, което не спира да впечатлява хазартния свят. Но това е букмейкър, който не е популярен само в България. Компанията е направила и невъзможното, за да създаде необходимия комфорт за играчи от всяко кътче на Земята. Част от тази инвазия е създаването на много Езикови версии в 1хБет уебсайта, а също така и предлагането на много видове формати на коефициентите.

Избор от формати на коефициентите в 1xBet

Предлагаме ви кратка дефиниция на това какво представляват форматите на коефициентите, които се предлагат от руския оператор, в реда, в който са подредени в неговото меню:

  • Американски – Изборът на двата американски континента, този формат показва по разбираем начин взаимоотношението между поставения залог и потенциалната печалба. Пример за американски коефициент е +300, -550, +150. Както виждате, ставката може да бъде както със знак “плюс“, така и със знак “минус“. При знак “плюс“, числото показва каква сума ще се спечели за всеки 100 заложени лева. При знак “минус“, от числото става ясно колко пари трябва да се заложат, за да се докара печалба от 100 лева.
  • Английски – Идващите от Острова английски коефициенти се изписват като 7/6, 10/4, 1/2 и т.н. Този формат замира дори и при англичаните, тъй като изисква доста сложни сметки. Цифрата преди знака показва каква печалба можете да очаквате при залог на сумата от цифрата след знака.
  • Десетични – Това е форматът, който царува в континентална Европа. Коефициентите като 1.10, 1.65, 2.20 и 5.90 представляват множител, с който умножавате заложените пари, за да се получи печалбата.
  • Хонг Конг – Тези коефициенти следват същия формат като десетичните, но при тях в ставката търси само нетната печалба, без поставения залог, т.е. единицата. Така например, ако десетичната ставка е 1.90, то хонкгонгската ще бъде 0.90.
  • Индонезийски – Подобно на американските, само че трябва да замените “100“ лева с “1“ лев. Тоест, +1,22 показва, че ще спечелите 1,22 лв. с 1 лв. залог.
  • Малайски – Този формат следва логиката на американските и индонезийските ставки, но с обратен знак. Това означава, че положителен американски или индонезийски коефициент ще бъде отрицателен при малайските ставки и обратното.

Упътване за промяна на формата на коефициентите в 1xBet

При влизане в сайта от България, както и от повечето останали страни, по дефолт се зарежда десетичния коефициент. Ако искате да ползвате някой друг или просто ви е интересно как ще изглеждат пазарите с друг формат на линиите, можете лесно да го промените от бутона за настройките горе вдясно, където има меню “Формат на коефициентите“. Тези 6 вида формати, за които ви разказахме, изпълват това меню.

Без проблеми и по всяко време можете да извършвате промени, но не забравяйте, че с различен формат на ставките в крайна сметка вашите печалби няма да се променят – форматите илюстрират по различен начин една и съща потенциална печалба. Тоест, няма да имате по-добри шансове, ако изберете конкретен тип коефициент.

Обобщение

Нашето категорично мнение е,че десетичният формат е правилният избор за всички и особено за неопитните играчи. Приятно удобство е наличието на малко разнообразие и сигурно ще ви е интересно да видите как е свикнал да вижда спортните залози един жител на Малайзия или Индонезия, но в крайна сметка не е измислен все все още по-добър формат от ползвания в почти цяла Европа десетичен тип.