Вземи 200 лева бонус от Efbet

1xБeт залозизастраховка на направените залози

1xBet Застраховане на залог

Линк за 1xbet

Букмейкърските къщи в интернет винаги с охота заливат потребителите с различни функции, водейки се от идеята, че щастливият потребител е редовен и верен потребител. За да имат по-активна и харесваща услугите на компания клиентска маса, хазартни сайтове като 1xBet не пестят енергия за развитие и разработка на своите платформи. Докато някои от функциите са уникални за руската компания (като функцията advancebet в 1хбет, която не се среща никъде другаде), то други са разпространени в букмейкърския свят. Такова е положението с функция за застраховане на фишове, която се открива в десетки сайтове, макар конкретните й условия да се различават от сайт в сайт. Тук ще говорим правилата на застраховането на залози в 1xBet.

Как се застрахова залог в 1xBet?

За старт на гайда ще отбележим, че всички играчи имат опцията за застраховат 100% от своите залози или само определен процент от тях.

Застраховането обаче не е безплатно удоволствие – трябва да си платите за него с пари от вашия баланс. Цената на застраховката се определя спрямо коефициента и потенциалната печалба на залога.

Сега ще изброим всички особености, свързани с процеса по застраховане на фиш в 1хбет:

  • Функцията е на разположение за акумулатори и сингъли – за системи и други видове фишове предложението не важи.
  • Целта на застраховане е да вземете обратно част от сумата на залога, ако селекциите във фиша не сполучат.
  • Можете да правите няколко поредни застраховки на един и същ залог – например, ако първоначално застраховате 50% от него, след това можете да направите същото и с останалите 50%.

Какъв е принципът на действие на застраховката?

Това ще ви го обясним с примерна ситуация. Взимаме за пример залог за сумата от 40 лв. на 2.50 коефициент. Пожелавате да застраховате залога си и софтуерът на сайта изчислява, че това ще струва 50 лв. Ако сте съгласни със застраховката, от баланса ви ще бъдат приспаднати въпросните 50 лева, с които ще се поеме обезпечаването на залога. След това има два възможни пътя за развитие на ситуацията:

  • Фишът печели – печелите 100 лв., колкото прави 40 х 2.30.
  • Фишът губи – по баланса ви се връща сумата на залога от 40 лв.

Обобщение

Това е една от най-важните екстри в една букмейкърска къща. Чрез нея подсигуряваме, че няма да загубим сериозна сума пари, като това идва на цената на парична сума, чрез която съответно спада потенциалната печалба на залога. Въпреки че офертата е представена в страницата за бонуси на 1хбет, то застраховането само по себе си не е бонус, така че с него не вървят свързаните с бонусите подробности като изисквания за превъртане, минимални коефициенти и т.н.