Вземи 200 лв. бонус

Руският букмейкър 1xBet е известен с много неща, едно от които са неговите бонуси за нови клиенти, които поставят букмейкъра още по-високо в личните ни класации. Букмейкърът предлага както оферти, предоставящи се веднъж в живота или веднъж в годината, така и ежеседмични и дори ежедневни промоции. За най-интересните сред тях ще си поговорим в тази статия.

Бонус от 1xBet за първи депозит до 200 лева

1xbet бонус за първи депозит до 200 леваПромоцията за нов клиент на 1xBet е сред най-големите и в левово изражение, и в процентно – 100% до 200 лева. Парите ще бъдат изпратени към вашата сметка веднага след депозита, но след това ще трябва да изпълните определени условия.

Основното условие е да превъртите получените пари 5 пъти, като това трябва да стане само чрез фишове с ясно установени и специфични правила – те трябва да съдържат не по-малко от 3 мача с коефициенти 1.40 или по-големи.

100% бонус всеки петък

1xbet 100% бонус всеки петък

Всеки петък в 1xBet е “Черен Петък“, тъй като всеки направен в този ден депозит също получава 100% бонус до 200 лева!

Превъртането на този бонус е само три пъти (при същите правила за 3 селекции с 1.40 или по-голям коефициент), но то трябва да бъде изпълнено за само 24 часа, така че отделете време за поставянето на необходимите залози.

Депозитите в сряда – умножени по две!

1xbet промоция в сряда умножена по двеОще една промоция със същите правила и условия се предлага всяка сряда в руския оператор, но в нея могат да участват само тези играчи, които са взели участие в петъчната оферта.

Ако не сте направили депозит в петък, този бонус ще остане заключен за вас. Също така, за да бъде отключен, има изискване и да сте направили определен брой залози през двата дни, предхождащи въпросната сряда.

Акумулатор на деня

1xbet Акумулатор на деняВсеки ден трейдърите на 1xBet съставят два акумулаторни залога – един пре-мач и един на живо. Ако мачовете в някой от двата фиша ви харесат и решите да поставите залог на тях, вашата печалба ще получи 10% бууст!

Вашият рожден ден с 1xBet

1xbet бонус за рожден денНа всеки потребител на 1xBet се изпраща промоционален код на рождения му ден, който може да се използва като безплатен залог. Разбира се, за целта трябва да сте уточнили във вашия профил кога е рождения ви ден.

Бонусът не е голям – няма фиксирана стойност, но обикновено е около или под 5 лв. – но кой друг букмейкър ще ви направи подарък за рождения ден?

100% Застраховка на залога

1xbet 100% застраховка залогБукмейкърската кантора ви дава и опцията да застраховате част или пълния размер на залога си срещу определена такса.

Така например, можете да застраховате 100% от 50 лв. залог при 1.70 коефициент срещу допълнителната такса в размер на 20 лв. В такъв случай, ако залогът ви загуби, вие ще получите заложените 50 лева обратно.

Не считаме обаче тази промоция като особено изгодна, тъй като цената на застраховката е много близка до нетната печалба от залога в повечето случаи.

Бой на фишове

1xbet Бой на фишовеВсеки месец се награждават 10-те пре-мач и на живо залози с най-големи коефициенти (за да участвате в раздаването на наградите, залогът ви трябва да е бил за поне 3 лв.).


Често задавани въпроси
  • Колко промоции има букмейкърската къща 1xBet? 1xBet е рекордьор по оферти за своите клиенти със своите над 50 различни бонуса, включително и такъв за нови клиенти - 100% до 200 лв.
  • Могат ли българските играчи да ползват бонусите на 1xBet? Всички бонуси, които виждате в сайта на 1xBet, могат да се използват от български играчи.
  • Кои са уникалните за 1xBet бонуси? Бонуси като този за рожден ден и за серия от губещи залози не се предлагат никъде другаде, освен в тази букмейкърска къща.
  • Колко бонуса за презареждане на сметката има 1xBet? Компанията дава два бонуса за презареждане до €100 - един в сряда и един в петък.