Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Palms Bet залози на виртуални спортове – продукти и пазари

Palms Bet залози на виртуални спортове – Предлагани продукти и пазари

Посети сайта на PalmsBet

Сайтът за залози Palms Bet направи едно страхотно подобрение на платформата си с раздел за виртуални спортове. В тази статия следва детайлен преглед на виртуалните спортове като цяло и в частност виртуалните спортове в българския букмейкър. В следващите няколко минути ще научите кои са виртуалните спортове в сайта и как да поставите залог на тях.

Виртуални спортове в Palms Bet – какво е това?

Ако обичате да правите Футболни залози в Палмс Бет или пък залози на някой друг спорт, но в същото време не ви се чака час или повече за потенциалната си печалба, то един от най-добрите варианти за вас е да се насочите към раздел Виртуални в букмейкърската къща.

Основната разлика между виртуалните и истинските спортове, е че резултатът от първите се изчислява изцяло на базата на късмета. По подобие на лотариите, и тук се използва генератор на случайни числа, а анимацията, която виждате, представлява една визуализация на решения от генератора изход.

Спортната среща на, да кажем, виртуалния футбол ни се представя в едно кратко анимирано видео с репортаж от интересни моменти в срещата, което трае около 2-3 минути. След тези 2-3 минути ще знаете дали печелите или не със своя залог.

В коя страница на сайта на Palms Bet ще намерим виртуални спортове?

Вече сте наясно с теорията зад виртуалните спортове, а още сега можете да ги видите как работят на практика. Те се откриват по същия начин, както всяка една друга услуга на сайта като Палмсбет залози на живо или Палмсбет джакпот – през централното меню, където има бутон “Виртуални“.

С влизането на страницата за виртуални залагания в сайта ще се заредят виртуалните конни надбягваниs, но през иконите над видеото ще можете да превключите на другите спортове. Кои са те – ще научите сега.

Кои спортове са представени в раздел “Виртуални“?

С удивление ще научите колко много и колко интересни са спортовете в страницата за виртуални залагания. Най-традиционните за виртуалните залагания спортове като футбол и надбягвания с коне/кучета се предлагат от Palms Bet, а заедно с тях имаме и няколко виртуални спорта, които са меко казано непопулярни за този вид залози в другите букмейкърски къщи – това са тенис на маса, бадминтон, стрелба с лък, рали, тротинг и още няколко вида екзотични състезания с коне.

Ако искаме да разкритикува за нещо, можем да го направим за това, че няма виртуален баскетбол или виртуални надпревари между колоездачи, каквито сме виждали в другите букмейкъри, но не можем да се оплакваме, когато имаме над 10 различни вида виртуални залози, докато мнозинството от другите букмейкъри нямат и половината от това.

Как се правят виртуални залози в Palms Bet?

Виртуалните залози се събират в електронен талон и се поставят чрез фиша в дясната част на сайта по абсолютно същия начин, по който и играчите в останалите раздели съставят Palms Bet фиш.

След като сте избрали спорт от иконите над анимираното видео, вие ще видите настоящите и предстоящите виртуални мачове от конкретния спорт, а след това се появяват и пазарите за срещата, които са взаимствани от пазарите в раздел “Спорт“.

Благодарение на това ще срещнете едни много добре познати видове залози като двоен шанс, резултат от мача, брой на головете. време на първия гол, първи отбор с гол, хендикап и други. Посочените пазари са за виртуалния футбол, но и при другите спортове ще срещнете напълно стандартни и лесни за разбиране и прогнозиране видове пазари.

Ако имате каквито и да било наясноти около залозите, можете да натиснете върху въпросителния знак , намиращ се от дясно на менюто със спортове, където са обяснени видовете залози в различните спортове, както и правилата на самите залози.

Обобщение

В графата на минусите на виртуалните спортове в Palms Bet можем да поставим липсата на популярни игри като баскетбол и колоездачни състезания, но доста по-пълна би била графата на плюсовете, към които можем да добавим доста по-голямото цялостно разнообразие от виртуални спортове в сравнение с това, с което сме свикнали в другите букмейкъри, подробното ръководство към всеки един виртуален спорт, лесното поставяне на залози и може би най-важното – вълнението и емоциите, които създава реалистичната анимация на виртуалните спортове. Разгледайте и нашата статия за единствения в България Бонус за Виртуални Спортове на Палмс Бет.