1xBet Download App

Обичате да залагате на спорт в 1xBet? Омръзнало ви е да търсите огледални линкове за букмейкъри без лиценз? С приложенията на руския букмейкър, вече е много по-лесно да поставяте залози на телефона си.

Инсталирайки веднъж апликацията на своето устройство, вече никога повече няма да се притеснявате дали поредният огледален линк на компанията ще бъде блокиран от регулаторите.

Заедно с приложенията, операторът поддържа паралелно и своя мобилна браузър версия, която се използва в общи линии по същия начин както и браузър версията за компютри, но с много по-различен дизайн, който да отговаря на мобилните характеристики.

Продължете да четете и ще се запознаете с всички налични мобилни платформи на букмейкърската къща за всички видове игри!

Приложения на 1xBet (App)

Приложения за iOS

Използвайки iOS приложенията на 1xBet, клиентите на букмейкъра могат да правят залози от iPhone и iPad. Операторът вече има две отделни приложения за смартфоните и таблетите на Apple, като iPhone устройствата трябва да са с версия на операционната система поне 9.3, докато от iPad може да се залага и с версия 9.

В най-новата версия на приложението вече имаме и възможност за TouchID верификация и възможност да отворим пълни статистики за мачовете, а още от много преди това разполагаме и с пълната гама от залози (повече от 1 000 мача на ден), всички най-харесвани екстри като преките предавания на елитно спортно съдържание и много от най-интересните казино игри, телевизионни игри, игри с истински дилър, тотализатори, фентъзи футбол, виртуални спортове и други.

1xbet версия за IOSРедом до основното приложение, 1xBet има разработени и няколко други апликации, които също така можете да свалите безплатно.

Такова е 1xPoker приложението, от което ще имате достъп до всички турнири и кеш маси в една от двете покер зали на 1xBet (Вижте повече в 1xBet Покер).

Също така, букмейкърската компания притежава и собствен браузър, който се казва 1xBrowser, бидейки по този начин единственият букмейкър в света с подобна функционалност. Браузърът ви осигурява не само бърз и постоянен достъп до сайта за залози, отчитайки автоматично промените в огледалните линкове, но също така може да се хареса на играчите и за ежедневна употреба, тъй като е един много прост и лесен за използване браузър, без никакви реклами и излишни функционалности, който работи отлично на по-стари телефони и таблети.

1xbet мобилни апликацииВсички приложения, изброени до тук, са на разположение за свободно и безплатно изтегляне от iTunes. Напишете името на букмейкъра – 1xBet – в полето за търсене и ще ги намерите безпроблемно. Можете също така да ги изтеглите и от мобилната браузър версия, но определено от iTunes ще ви бъде далеч по-лесно.

Приложения за Android

Абсолютно същият набор от приложения има и за играчите с Android устройства:

  • Основно приложение със спортни залози и повечето останали гейминг продукти
  • Покер апликация
  • Android браузър

1xbet версия за Android

Разликата с iOS устройствата е, че тези приложения не попадат в Google Play пазара и по този начин стават по-трудни за изтегляне. Единственият начин да ги откриете е от мобилната версия и по-конкретно от правоъгълния бутон “Мобилни приложения“ в долната й част.

Стига Андроид-ът ви да е с версия 4.1 или по-нова и настройките на устройството да позволяват изтеглянето от източници, различни от Google Play, оттук нататък няма да имате никакви затруднения с изтеглянето и инсталирането.

Други приложения

1xBet никога не е имал приложения за телефони с операционни системи като Windows Phone, Blackberry и всички останали, така че за тези потребители единствената налична опция остава браузър версията.

Дълги години в сайта откривахме Java апликации за най-старите телефони, но, за съжаление, те в момента са свалени от страницата на приложенията.

Мобилна версия

Ако целта ви е да залагате без да се налага да изтегляте никакви приложения, мобилната браузър версия може да ви помогне да я изпълните, но имайте предвид, че по този начин всичко ще се случва една идея по-бавно и ще имате достъп до по-малък брой игри.

Често задавани въпроси
  • Кои устройства са съвместими с приложението на 1xBet? Всички Android устройства с версия 4.3 и по-нови, всички iPhone-и с версия 9.3 и по-нови и всички iPad-и с версия 9.0 и по-нови?
  • Как да залагаме от мобилно устройство, ако не отговаря на условията за съвместимост с приложенията? Все още можете да залагате през мобилен браузър и специалната мобилна браузър версия.
  • Приличат ли си приложенията и мобилната браузър версия на 1xBet? За разлика от много други букмейкъри, двата варианта за мобилна игра са коренно различни един от друг.
  • 1xBet мобилно приложение или мобилна версия - кое е по-добро? Въпрос на вкус, по-важното е, че и двете предлагат голям обхват на услугите на компанията.