Вземи 200 лева бонус от Efbet

Верифициране на профил в Palmsbet с лична карта или шофьорска книжка

Стъпки за верифициране на профил в Palms Bet

Посети сайта на PalmsBet

Когато се регистрирате в който и да е сайт за залози, вие вписвате своя лична информация. Тъй като обаче букмейкърите няма как да знаят дали не сте си измислили фалшиви лични данни, те изискват да верифицирате профила си като потвърдите именно информацията за себе си чрез предоставяне на снимка на официален документ за самоличност. Тази досадна процедура е задължителна при всеки един лицензиран български букмейкър, в това число и за новите клиенти на Palms Bet.

Докато преди бе необходимо акаунтът да е верифициран чак когато правим първото си Теглене от Palms Bet, след измененията в Закона за мерките срещу изпиране на пари от началото на 2019 г. вече верификацията е задължително условие, за да може да се залагат пари на хазартните продукти в сайта.

Затова ви съветваме да изпратите копие от документ за самоличност веднага след преминаването през процеса по Регистриране на профил в Palms Bet.

Ние ще ви помогнем с информация за цялата процедура от началото до края й.

Какво означава да се верифицира регистрация в Palms Bet?

Верифицирането, или казано с други думи доказването на самоличността, се прави най-често със снимка на лична карта, но също така можете да използвате и своята шофьорска книжка, ако тя ви е под ръка или, да кажем, ако сте изгубили личната си карта. Дори и да изпратите снимка на паспорт, от компанията вероятно пак ще ви “пуснат“ да залагате.

Стъпки по верификация в Palms Bet

Необходимото действие от ваша страна е първо да снимате цветно и от двете страни избрания документ – без значение дали ще бъде лична карта или шофьорска книжка – и след това да качите снимките в сайта.

Натиснете върху стрелката до потребителското си име и кликнете на “Верификация“. Там става ясно дали профилът е верифициран. Ако пише, че не е, погледнете надолу в същата страница, където има един много голям бутон, от който ще качите двата файла (файл със снимка на лицевата част и файл със снимка на гърба на картата).

Верификация на разплащателни методи

Както ще ви стане ясно от статията ни за Депозиране в Palms Bet, сред опциите за разплащане се срещат и различни видове дебитни и кредитни карти.

Ако ще използвате такъв вариант за вашето плащане, освен верификация на своята лична информация, ще трябва да направите и верификация на банковата си сметка, което включва изпращане на снимки и/или копия от банково извлечение и самата карта, която ще използвате за внасянето.

Възможно е да ви бъде поискана някаква форма на верифициране и при другите разплащателни методи, но няма конкретна информация по този въпрос.

Край на Palms Bet верификацията

Когато изпратите съответните документи, трябва да почакате определен период от време (ден или два обикновено), за да могат служителите на Palms Bet да стигнат до вашите файлове и да сверят данните, въведени при регистрацията, и данните от документите.

След като свършат своята работа, ще бъдете уведомени за резултата от проверката чрез вътрешната система за съобщения в букмейкърския сайт и по имейл.