Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Winbet Super Hot Залози – Мачове с увеличени коефициенти

Winbet Super Hot Залози – Мачове с увеличени коефициенти

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Посети сайта на Winbet

Ползващите интернет сайта за залози Winbet имат достъп до нова промоция, където получават много повече стойност от нормалната за 3 специално селектирани пазара. Тези пазари се избират от букмейкърската къща – не можем сами да определим за кои мачове да получим увеличение на ставката, но въпреки това си струва разглеждането. Промоционалното предложение е наименувано “Super Hot Залози“ и редовно намира място в спортната програма на сайта. Нашето желание е да ви представим по-подробно тази промоция и заради това правим настоящата статия.

Същина на промоцията Super Hot Bets в Winbet

Тя е насочена към точно определени 3 селекции, за които коефициентът е значително увеличен спрямо нормалните ставки за аналогични пазари в тази и други букмейкърски къщи.

Нови 3 селекции се предлагат три пъти седмично – това се случва в понеделник, сряда и петък, като селекциите се появяват в спортното меню по традиция в 11 ч. сутринта.

Какви пазари се предлагат с увеличени коефициенти?

Много рядко се случва селектираните пазари със завишени ставки да са някои от най-стандартните предложения като тези за това кой ще спечели мача и дали головете ще бъдат повече или по-малко от 3. Букмейкърът се старае да разчупи стандартите и в следствие на това в повечето случаи предлага нестандартни пазари за тази промоция.

Например, преди да завършим статията погледнахме настоящите предложения и те включват:

  • Баскетболния отбор на Фенербахче да победи с между 6 и 10 точки разлика тима на Тофас Бурса;
  • Националните отбори по футбол на Колумбия и Панама да си вкарат поне по един гол;
  • Бостън Брюикс да вкара първия гол във футболния мач срещу Сейнт Луис Блус.

Къде можем да видим селекциите от промоцията Super Hot Bets в Уинбет?

Докато информация за правилата на тази оферта може да бъде открита в раздела “Промоции“, то самите актуални предложения са част от раздела “Спорт“ и по-конкретно в менюто в лявата част, откъдето обикновено навигирате между спортовете и националните първенства в програмата от спортни мачове на букмейкъра. Не забравяйте, че тези предложения не са на разположение всеки ден, така че не се учудвайте, ако не откриете нищо – повтаряме, че понеделник, сряда и петък са дните, в които можете да залагате на пазари със завишени коефициенти.

Нормативна уредба на промоцията

Знаете, че няма бонус в която и да е букмейкърска къща, който да е без никакви норми и ограничения. Списъкът с такива препятствия конкретно за тази промоция на Winbet обаче е много кратък и включва само:

  • Че не може да се залагат суми над 20 лв. на избраните селекции.
  • Че не могат да се “кешаутват“.
  • Че не могат да се правят два или повече залога на един пазар, който е част от промоцията.
  • Че се позволяват само единични сингъл залози.

Обобщение

Дори и да сте открили някои минуси в ограниченията, не можете да пренебрегнете факта, че това е единствената промоция, към печалбите от която няма никакви допълнителни изисквания. Някои от вас може би си спомнят т.нар. “Нокаут“ залози в същия букмейкър, на която новата промоция до известна степен наподобява, но определено считаме Super Bets като по-добрата от двете оферти. Не винаги ще намирате селектираните пазари за изгодни дори и при завишените коефициенти, но все пак ви препоръчваме да проверявате пазарите в понеделник, сряда и петък, защото не рядко има много изгодни оферти. Това определено е любима оферта и защото е единствената Winbet промоция, която не е обвързана с депозиране.