Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Покер Шанс от Евробет: Правила на играта и възможности за печалба

Евробет покер шанс

Играй на Покер шанс

Покер Шанс е игра на Евробет, българска компания за залози на лотарии и игри на късмета. Това е играта, която комбинира по най-добрия начин правилата на покера с игрите на късмета. Всъщност, необходими са само базови покер знания, защото, за разлика от истинската игра на покер, тук факторът късмет е с водеща роля. По-скоро това е традиционна игра на числа, която използва вълнението от покера като допълнителна атракция.

Същност на Покер Шанс

В Покер Шанс не играете самите вие покер. Това, което можем да правим, е да залагаме кои карти ще спечелят ръката.

Ние виждаме какви са картите на виртуалните играчи, виждаме и картите на масата и на база на това избираме за кой да заложим.

В Покер Шанс се играе едновременно на три маси. Разликата между тях е в броя на виртуалните играчи на масата. На Маса №1 има 4 различни ръце; на маса №2 ръцете са 6, а на маса №3 – 8.

Ако знаете как се играе покер, значи сте запознати, че покер играта протича в няколко рунда:

  • На първо място се раздават картите на отделните играчи, без да има на масата общи карти
  • След това се раздават първите 3 общи карти, т.нар. Флоп
  • После следва 4-ата обща карта, известна като Търн
  • Накрая върху масата се поставя и последната 5-та обща карта, която се нарича Ривър.

Вие можете да заложите след всеки отделен рунд – след първоначалното раздаване, след флопа и след търна. Разбира се, след ривъра не може да се залага, тъй като тогава вече е станало ясно кой е победител. Между всеки отделен рунд има 5 минути разстояние, така че имате достатъчно време да помислите за какво да заложите.

Победителят на ръцете се определя на база на т.нар. Сила на ръцете. Тя е показана в страницата на Покер Шанс, така че дори и никога да не сте играли покер ще се ориентирате как стоят нещата.

Как се залага на Покер Шанс?

Под всяка двойка от карти ще виждате коефициент. Той отразява какви са шансовете на ръката. Например, ако един виртуален играч има двойка аса, той със сигурност ще бъде фаворит преди раздаването на първите общи карти и така коефициентът му респективно ще бъде най-нисък.

Ако искате да заложите за дадени карти, просто трябва да кликнете на коефициента под тях. Той се добавя в талона за игра и след това нещата протичан по аналогичен начин на спортните залози – решавате колко да заложите и заложената сума се умножава по коефициента, ако картите спечелят.

Имайте предвид, че можете да залагате само кръгли левове (1 лв., 2 лв., 3 лв. и така нататък). Не можете да заложите 1,50 лв., например.

Какво друго предлага страницата Покер Шанс в Евробет?

Това, което ви споделихме до тук, е същината на играта Покер Шанс и на нейната страница. Все пак има и няколко други раздела, които могат по един или по друг начин да ви бъдат полезни.

Разделът “Как се играе“ дава инструкции за правилата и начинът за поставяне на залозите, но там няма да научите нищо по-различно от прочетеното тук.

“История на тиражите“ е мястото, от което да следите кои са били победителите в изминалите ръце. Сайтът пази архивни данни за години назад.