Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Може ли да се поставя залог по телефона в Efbet?

Efbet залог по телефона

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Залози по телефон с Ефбет

Efbet е един от малцината бетинг оператори, които дават на своите играчи услугата за поставяне на залог по телефона. Тази възможност се разглежда като отживелица от повечето букмейкъри и наистина е много по-лесно да поставиш залог от своето свързано с интернет устройство, но все пак при определени ситуации играчите нямат достъп до интернет и поставянето на залог по телефона се явява единственият начин да инвестират парите си на избраните мачове.

Как се прави залог по телефона в Efbet?

Залозите по телефона могат да се правят от всеки, но трябва да имате открита Efbet сметка, която да е захранена със средства. Няма как да се регистрирате или да направите депозит по телефона. Имайте и предвид, че по телефона можете да направите залог само за мачове, които все още не са започнали. Услугата не може да се ползва за мачове на живо.

Ако отговаряте на тези условия, обадете се на телефонен номер 0700 20 788 и служителите ще ви обяснят какво трябва да направите.

За начало, трябва да знаете всички подробности за мача или мачовете, на които искате да заложите. Това е задължително, за да не стане някакво объркване и залогът да бъде поставен на нещо друго. Нещата, които трябва да съобщите по телефона на служителя, са:

  • Спорта, от който е въпросното събитие или събития
  • Първенството или турнира
  • Имената на двата съперникови отбора/състезателя (или името на събитието, ако става въпрос за състезание с много противници като Формула 1)
  • Пазарът, който сте си избрали
  • Размерът на залога, който трябва да бъде по-голяма от наличния баланс
  • Вид на залога

Когато предоставите тази информация, човекът от другата страна на телефона ще ви съобщи какъв е коефициентът към момента и, ако потвърдите залога, ще ви бъде изпратен имейл с потвърждение, че той е приет.

Може ли някой да злоупотреби с функцията на Efbet Залог по телефона?

Ако се притеснявате, че някой може да се обади и да постави залог от ваше име, можете да сте спокойни, защото това е невъзможно заради процеса по верификация на самоличността, през който ще преминете. Освен потребителско име, той включва още и лични данни като номер на лична карта, единен граждански номер, код за сигурност или друга информация, която сте попълнили в сайта и която се предполага, че само вие знаете.

Освен това, всеки един разговор се записва и при потенциално неправомерно поведение записът ще може да се използва за разпознаване на извършителя. Този запис може да се използва и при един евентуален сценарий, при който служителят постави залог на нещо, различно от това, което сте му казали.

Реално погледнато, никой няма полза от това да постави залог по телефона от ваше име, тъй като след това няма как да присвои евентуалната печалба – тегленията по телефона също не са възможни.

Обобщение

Залаганията чрез телефонно обаждане са една отлична резервна опция, която ще ви гарантира, че винаги ще можете да правите онлайн фишове, дори и да останете без интернет връзка. Нашето мнение е, че такава функция е добре да я има във всички сайтове за залози. Може и никога да не ни се наложи да я използваме, но винаги е хубаво да я имаме под ръка.