Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Загубена парола в Efbet? Вижте как се възстановява!

Възстановяване на изгубена парола в Efbet

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Възстанови парола в Ефбет

В днешно време, интернет потребителите имат акаунти в десетки сайтове, което има един негатив – по-често се случва да забравим каква ни е била паролата в конкретен сайт. Много потребители използват еднаква парола за всеки един свой акаунт, но понякога самият сайт има специфични изисквания към паролата, която кара хората да променят своята комбинация за вход.

В Efbet, например, изискванията за съставяне на парола са тя да бъде с между 6 и 20 символа. Символите могат да са цифри, букви или долна черта, като е задължително тя да има минимум една цифра и минимум една буква – тоест, не може да бъде съставена само от букви или само от цифри. Тези правила са написани с цел повишаване на сигурността на потребителската защита, но от друга страна понякога довеждат до това потребителят да забрави своите логин данни. Хубавото е, че от компанията са предвидили тази възможност и са създали лесна система за възстановяване на забравена парола за Ефбет акаунт. В този материал ще ви помогнем да научите как се възстановява паролата в букмейкъра.

Ръководство за действие при забравена парола в Efbet

В горния десен ъгъл на букмейкърския сайт, под двете полета за вход, ще видите два линка. Единият е за направа на Efbet регистрация, а вторият е “Забравен логин“. Кликването ще доведе до изскачането на нов прозорец, който ще ви съдейства за това максимално бързо отново да имате достъп до своята Ефбет сметка.

Точно две полета трябва да попълните в тази страница. Това са “Потребителско име“ и “Дата на раждане“. Освен да попълните полетата, трябва да маркирате и конкретния начин, по който да стане възстановяването, като имате два варианта:

  • Въвеждане на таен код и промяна на паролата – Ако натиснете върху този вариант, в следващата страница ще трябва да напишете тайния си код, който сте избрали когато сте си правили сметката. Ако помните този код – а е хубаво да го помните – това е по-бързият начин. Когато го напишете, ще трябва само да изберете нова парола и ще можете да достъпите своя Ефбет акаунт.
  • Изпращане на нова парола на email адреса ви – Маркирайки втората опция, след това ще трябва да посетите електронната си поща, където във входящата си кутия ще видите съобщение от Efbet с подробности за възстановяването + произволно създадена парола, която ще можете да смените лесно от профила си.

След въвеждането на двете полета и избирането на вариант за възстановяване, натиснете бутона “Следващо“ и ще се премине към избраната от вас процедура. Разбира се, за да стане това, потребителското име и датата на раждане трябва наистина да присъстват в системата. Затова е и важно при регистрацията си да дадете истинската рождена дата.

А ако забравим потребителското си име?

Както виждате, по гореописания начин процедурите при Efbet забравена парола изискват играчът задължително да знае потребителското си име. Но какво тогава правим, ако всъщност сме забравили точно потребителското си име?

И това не е фатално, но ще трябва да пишете в платформата на Ефбет Чат на живо, където ще влезете във връзка със служител на компанията, който е инструктиран какво да прави в такива ситуации. Той ще се убеди, че вие сте истинския притежател на сметката и ще изиска от вас да му дадете различна информация за нея, която може да бъде таен код, имейл, имената или ЕГН-то ви. Тези подробности също са заради сигурността на играчите, тъй като в противен случай всеки може да претендира, че е собственик на вашия акаунт и да се опита да го открадне. Когато в крайна сметка служителят вече е сигурен, че сметката е ваша, той ще ви даде линк за активиране, от който да узнаете своя юзърнейм и да напишете нова парола.

Не забравяйте когато стартирате чата да изберете от падащото меню “Проблем Логин“, за да се включи в чата точния специалист за вашия проблем.