Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Стъпки за верифициране на Efbet

Стъпки за верифициране на Efbet регистрация

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Посети сайта на Ефбет

Какво представлява Efbet верификация?

Когато завършите процеса по откриване на сметка в Efbet, вие ще получите на e-mail линк, служещ за потвърждаване и активиране на сметката. Много хора се бъркат, че това представлява верифицирането на акаунт, но истината е, че верификацията е съвсем различна процедура. Тя цели да установи, че вие сте реално съществуващ човек и въведените данни при регистрацията са актуални и истински, както и да засвидетелства, че залагащият потребител е навършил 18 години, тъй като санкциите за букмейкърите са много големи, ако допуснат непълнолетно лице да ползва продуктите им.

Верифицирането на Efbet акаунт е еднократна задача, след изпълнението на която можете да забравите за въпроса. Бъде ли веднъж удостоверена самоличността ви, от букмейкърската къща никога повече няма да ви занимават с верифициране.

Важно! Верификацията не е пряко свързана с регистрацията и можете да откриете своя сметка в сайта и дори да залагате без да сте засвидетелствали самоличността си. Успешната верификация обаче е необходимо условие, за да извършвате спокойно теглене в Ефбет.

Как се верифицира акаунт в Ефбет?

Самото верифициране пък се извършва чрез личен документ, който обикновено е личната карта на играча. Клиентът снима своята национална ID карта от двете й страни (най-важното е снимките да са с достатъчно високо качество, за да бъдат данните четими). Можете да направите и сканирано копие, но в ерата на смартфоните далеч по-лесно е просто да щракнете две снимки.

Друг вариант да направите удостоверяването е като преминете през същата процедура, само че не снимате личната си карта, а вашата шофьорска книжка. Трета опция за удостоверяване на верността на регистрираните лични чрез официален документ е като изпратите копие от паспорта си. Изискванията остават същите.

Но има и четвърти още по-лесен вариант, но той е само за собствениците на сметка в Skrill – те могат просто да “скрийншотнат“ профила си в тази платформа за електронни разплащания. Скрийншот от компютър може да се направи с натискане на копчето Print Screen, когато сте отворили интернет страницата на Skrill и след това поставите с “Paste“ в Paint.

Къде и как да изпратим снимките за верифициране?

Когато вече сте направили снимки на личния си документ или Skrill профил, влезте в електронната си поща, отворете бутона за написване на писмо, прикачете снимките, задайте тема и описание на писмото и го изпратете на адрес [email protected].

Добре е да отбележите като тема на писмото нещо от сорта на “верификация“ или “документи за верифициране“, за да знаят служителите на букмейкъра за какво става въпрос и да не пропуснат имейла ви. Друга информация, която задължително трябва да присъства в свободния текст на писмото, е вашето потребителско име в Efbet и кода за сигурност, създаден при регистрирането. Така ще бъде ясно и за кой потребител се отнасят изпратените документи.

Кога ще е завършена процедурата за Efbet верификация?

Букмейкърът си е дал 5 дни (почивните не се броят) краен срок за обработване на документацията, но доста по-често се случва служителите на хазартния оператор да са прегледали изпратената информация само след няколко часа. Когато това се случи, вие ще получите отговор с резултата от прегледа. Ако всичко съвпада, вие ще бъдете известени, че сметката ви е напълно отключена и можете спокойно да теглите пари от нея.