Вземи 200 лева бонус от Efbet

Стъпки за верифициране на Efbet

Стъпки за верифициране на Efbet регистрация

Посети сайта на Ефбет

Какво представлява Efbet верификация?

Когато завършите процеса по откриване на сметка в Efbet, вие ще получите на e-mail линк, служещ за потвърждаване и активиране на сметката. Много хора се бъркат, че това представлява верифицирането на акаунт, но истината е, че верификацията е съвсем различна процедура. Тя цели да установи, че вие сте реално съществуващ човек и въведените данни при регистрацията са актуални и истински, както и да засвидетелства, че залагащият потребител е навършил 18 години, тъй като санкциите за букмейкърите са много големи, ако допуснат непълнолетно лице да ползва продуктите им.

Верифицирането на Efbet акаунт е еднократна задача, след изпълнението на която можете да забравите за въпроса. Бъде ли веднъж удостоверена самоличността ви, от букмейкърската къща никога повече няма да ви занимават с верифициране.

Важно! Верификацията не е пряко свързана с регистрацията и можете да откриете своя сметка в сайта и дори да залагате без да сте засвидетелствали самоличността си. Успешната верификация обаче е необходимо условие, за да извършвате спокойно теглене в Ефбет.

Как се верифицира акаунт в Ефбет?

Самото верифициране пък се извършва чрез личен документ, който обикновено е личната карта на играча. Клиентът снима своята национална ID карта от двете й страни (най-важното е снимките да са с достатъчно високо качество, за да бъдат данните четими). Можете да направите и сканирано копие, но в ерата на смартфоните далеч по-лесно е просто да щракнете две снимки.

Друг вариант да направите удостоверяването е като преминете през същата процедура, само че не снимате личната си карта, а вашата шофьорска книжка. Трета опция за удостоверяване на верността на регистрираните лични чрез официален документ е като изпратите копие от паспорта си. Изискванията остават същите.

Но има и четвърти още по-лесен вариант, но той е само за собствениците на сметка в Skrill – те могат просто да “скрийншотнат“ профила си в тази платформа за електронни разплащания. Скрийншот от компютър може да се направи с натискане на копчето Print Screen, когато сте отворили интернет страницата на Skrill и след това поставите с “Paste“ в Paint.

Къде и как да изпратим снимките за верифициране?

Когато вече сте направили снимки на личния си документ или Skrill профил, влезте в електронната си поща, отворете бутона за написване на писмо, прикачете снимките, задайте тема и описание на писмото и го изпратете на адрес [email protected].

Добре е да отбележите като тема на писмото нещо от сорта на “верификация“ или “документи за верифициране“, за да знаят служителите на букмейкъра за какво става въпрос и да не пропуснат имейла ви. Друга информация, която задължително трябва да присъства в свободния текст на писмото, е вашето потребителско име в Efbet и кода за сигурност, създаден при регистрирането. Така ще бъде ясно и за кой потребител се отнасят изпратените документи.

Кога ще е завършена процедурата за Efbet верификация?

Букмейкърът си е дал 5 дни (почивните не се броят) краен срок за обработване на документацията, но доста по-често се случва служителите на хазартния оператор да са прегледали изпратената информация само след няколко часа. Когато това се случи, вие ще получите отговор с резултата от прегледа. Ако всичко съвпада, вие ще бъдете известени, че сметката ви е напълно отключена и можете спокойно да теглите пари от нея.