Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Какво представлява Efbet Бърз Кеш?

Efbet 10-минутни “Бърз Кеш“ футболни залози

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Ефбет Бърз Кеш

Във време на високотехнологични платформи за интернет залози разнообразието от различни бетинг опции е на почит. Виждали сме какви ли не възможности из глобалния свят на онлайн залозите. Сред тях има и напълно безсмислени и неизползваеми функции, но също така има и такива, при които най-малкото си струва да се запознаем с тях и да помислим за използването им. Такава функция според нас е Бърз Кеш в Ефбет, която е една от най-иновативните форми на спортни залози в България.

Какво представляват 10-минутните “Бърз Кеш“ футболни залози на Efbet?

Тази иновация от бетинг специалистите в Efbet със сигурност не е нещо, което се приема като даденост в букмейкърската индустрия, какъвто например е случаят с Efbet Cash Out опция, аналог на която има във всеки един букмейкър на практика. В същото време, Бърз Кеш залозите са нещо, което не вярваме да срещнете в друг онлайн оператор на спортни залози.

Основата на предложението представлява опция да поставите залог на дадени пазари, за които важат единствено първите 10 минути на футболните двубои. Да, само и единствено на футболни двубои, Бърз Кеш не се предлага за останалите спортове. Не се предлага и в раздела Efbet Залози на Живо – само пре-мач залозите са част от функцията. Допълнително ограничение е, че тя не е налице за всеки един футболен двубой от всяко първенство – отворена е за използване само при част от мачовете, като обикновено става въпрос за големите мейнстрийм двубои.

Ако заложите на някой от специалните бърз кеш 10-минутни пазари, ще разберете дали печелите, след като изчакате само да изтече и 10-атата минута на двубоя, което ви позволява доста по-бързо да разбирате развръзката от поставените си прогнози в сравнение със стандартните пазари, при които обикновено трябва да се изчакат всичките 90 минути, за да стане ясно дали печелим. При Бърз Кеш залозите, още в първата секунда след изтичането на 10 минути фишът ви ще бъде уреден и, ако той печели, ще имате мигновен достъп до печалбата си за поставяне на следващите залози (или за правене на теглене, разбира се).

Къде се предлагат Бърз Кеш пазарите в Efbet?

Начинът да откриете предлаганите от Efbet Бърз Кеш пазари е като отворите списъкът с всички пазари за даден мач. Както може би знаете, родният бранд подрежда пазарите си за всеки мач в различни категории. Една от тези категории е “10 минутни“. Натиснете върху този бутони, за да се запознаете със списъка с бързи 10-минутни пазари за конкретния двубой.

Списък с 10-минутни пазари

Тъй като някои видове залози е невъзможно да се конвертират в 10-минутен вариант, списъкът с Бърз Кеш пазарите е сравнително ограничен. Той може да включва:

  • 1Х2 за първите 10 минути
  • Брой попадения
  • Брой картони
  • Брой ъглови удари
  • Брой странични хвърляния
  • Брой аутове
  • и други…

При някои по-известни събития от света на футбола може да видите и още няколко 10-минутни опции, които са още по-интересни от показаните от нас.

Обобщение

Бързи залози с бърза развръзка предлага Efbet в тази своя услуга, като хубавото е, че коефициентите не са по-ниски в сравнение със стандартните залагания на пазари за целия мач. От ключово значение е да не забравяте, че пазарите важат единствено към минутите от 1-а до 10-а и всичко останало, което ще се случи в двубоя след това, няма отношение към залога ви. Бърз Кеш от Efbet е едно по-нетрадиционно предложение, което само може да ви създаде още повече емоции. Може би единственият му минус е, че проучването и анализирането на тези пазари е малко по-трудно, тъй като се намират по-трудно статистики само за първите 10 минути, отколкото за целия мач. Но, разбира се, това не е недостатък на букмейкъра.