Вземи 200 лева бонус от Efbet

Lucky 6 лотария в Efbet – Правила и налични опции за залог

Efbet Lucky 6 лотария

Играй Lucky 6 в Ефбет

Lucky 6 е една от сравнително новите игри на Efbet. Тази лотарийна игра с високи коефициенти бе пусната в края на 2017 г. и е единственият вариант за забавление за феновете на лотарийните игри в хазартния оператор. Следващите редове са задължително четиво за всеки, който се причислява към групата на лотарийните фенове.

Efbet Lucky 6 – Начин за игра

Лотарията Lucky 6 е част от интернет платформата за хазартни игри на Efbet. Достъпът до нея е през основното меню за навигиране в сайта, където ще видите името на играта. Това модерно забавление с числа и страхотни графики ще ви създаде красива лото атмосфера още с влизането ви в раздела и усещането няма да спре да бъде страхотно през цялото денонощие, тъй като тегленията в играта не спират нито за момент и когато и да пожелаете ще можете да им се наслаждавате.

На всеки 2:30 минути има ново теглене в “Щастливата шестица“. В играта имаме 48 числа, които са разделени на 8 различни групи. Тоест, във всяка група има по 6 числа, като всяка група се различава от останалите със свой собствен цвят. Числата в различните групи са произволни или с други думи не са поредни числа.

При всяко едно теглене от виртуалната урна излизат 35 числа. Тегленето можете да гледате в реално време със страхотна анимация, което още повече ще увеличи удоволствието ви от залозите.

Видове залози в Efbet Lucky 6

В следващите редове ще разгледаме всички основни видове залози в играта и ще ви обясним основните неща за тях.

Залог 6 от 48

В стандартен за лотариите вид залог, тук избирате 6 числа от всички възможни и имате печалба само в случай, че познаете всички тях. Коефициентът за залога зависи от реда, в който е изтеглено дадено число спрямо таблица с предварително определени ставки, които са на разположение в страницата на тегленето, като най-високата сред тях е 10 000.

При всяко теглене има и две цифри, които са обозначени със символ. При символ във формата на звезда в син или златен свят до шестото число, ставката се умножава по две. Още по-голям бонус ще получите в случай, че и друго от числата ви има такава звезда, когато вече ставката се умножава по четири.

Комбинираните залози са възможни в Lucky 6 играта на Ефбет, като можете да изберете повече от 6 числа и така да придобиете по-голяма математическа вероятност за успех.

Залози за цвят

На този пазар залагате за една от споменатите осем групи от числа. Както споменахме, една група съдържа шест числа. Този залог печели, ако всички те се паднат в тегленето. Определянето на печалбите и коефициентите се извършва по същия начин, както и при обикновените залози с маркирането на шест избрани от вас числа.

Допълнителни пазари

Освен типичните за лотариите залози, при които имате определени ваши числа, които се надявате да бъдат изтеглени от урната, има и по-модерни пазари, сред които са:

 • Първото число ще бъде четно или нечетно?
 • Повече четни или повече нечетни ще има сред първите 5 изтеглени числа?
 • Под или Над 122,5 ще бъде сборът на първите 5 изтеглени числа?
 • Под или Над 24,5 ще бъде първото изтеглено число?
 • (коефициентите за всяка една възможност в изброените до тук пазари са по 1.80)
 • Цвят на число №1 – Залози за цвета на първото число, което ще се изтегли от урната. Можете да изберете четири цвята и да заложите при 1.80 коефициент; два цвята с 3.60
 • коефициент или само един цвят при 7.20 ставка
 • Топ число – Играчът залага за едно число и печели, ако то бъде сред първите 5, излязли от урната. 8.00 е коефициентът, по който се умножават залозите на печелившите.

Залози за бъдещи тиражи

Системата за залагате на играта позволява залогът ви да важи не само за предстоящото теглене, но и за следващите два или повече тиража. Има и едно ограничение – то е, че не можете да направите залог за повече от десет тегления напред.

По този начин спестявате време, ако не искате постоянно да следите всяко теглене, но искате да участвате в повече от едно.

Статистики в Efbet Lucky 6

Полезни и удобни статистически данни ще видите малко под позицията на пазарите за играта. Те са разделени на две категории.

Първият – “Предишни кръгове“ е с по-прозаично предназначение – от него можете да проверите кои са били изтеглените числа в последните тиражи.

Събрана и подредена е информацията в категорията “Статистика“, където ще видите чрез диаграми и графики различни анализи от досегашните тегления на “Щастливата шестица“. Тези статистики включват:

 • Кои са най-често и най-рядко изтеглените числа?
 • По колко процента са били четните и нечетните първи изтеглени числа?
 • По колко процента са били четните и нечетните предварителин изтеглени числа?
 • Колко от първите числа са били Под или Над 24,5 (в процентно изражение)?
 • В колко от тегленията сумата на предварителните числа е била Под или Над 122,5 (в процентно изражение)?

Обобщение

“Щастливата шестица“ на Ефбет не е от най-бляскавите продукти на българския букмейкър. Те са прибавили няколко иновативни украски към стандартната лотария, но все пак основната същност на играта си остава традиционния лотариен тертип. Ако сте фенове на лотариите или просто желаете да пробвате шансовете си, винаги можете да направите няколко тестови залога със само 0,50 лв. минимален залог.