Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Мои Фаворити в Efbet – Добавяне на мачове за по-голямо удобство

Добавяне на мачове във Фаворити в Efbet

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Вход в сайта на Ефбет

Всички залагащи знаем, че е от голямо значение да намираме лесно мачовете, на които желаем да поставим прогноза. Букмейкърските къщи дават различни инструменти за лесно намиране на мачове. В родния бетинг портал Efbet създадената функция е секцията “Мои Фаворити“, с която ще направите пребиваването си в сайта далеч по-лесно. Ако не сте използвали секцията до този момент, вижте какво можем да ви разкажем за нея.

Как да открием секция “Мои Фаворити“?

След като на първо място се логнете в Efbet профила си, вижте менюто в лявата секция на уебсайта, където един по друг са представени различните видове спорт в букмейкърската програма. Както и сами ще видите, най-отгоре в това меню е сложена именно секцията “Мои Фаворити“. Разбира се, след първото отваряне на секцията в нея няма да има нищо, защото до този момент не сте добавяли събития в нея. В следващите редове ще научите как да правите и това.

Добавяне и премахване на събития в Efbet Фаворити секцията

Напълно безпроблемно и неизискващо усилия е включването на мачове-фаворити в секцията. За да добавите мачовете от Първа Професионална Лига, например, трябва да изберете футболната категория от менюто със спортове и, когато достигнете до българското първенство в централната част на сайта, ще видите в дясно от името на лигата символ във формата на звезда – същият символ, който седи и до секцията “Мои Фаворити“ Както се досещате, натискането върху звездата довежда до включването на всички български футболни двубои от елита в коментираната в тази статия категория.

Ако в даден момент селектиран шампионат или турнир вече не ви е толкова интересен, букмейкърът ви дава опцията да елиминирате първенството или турнира от списъка с фаворити и така да оставите повече място в секцията за тези събития, които продължават да печелят най-голяма част от вашето внимание. Премахването става по същия начин – натискате върху звездния символ и готово.

Можете да разберете дали една лига вече е добавена във Фаворити просто като погледнете цвета на символа – ако звездата е оцветена в жълто, това означава, че тя е маркирана като любима.

Всички потребители ли могат да ползват “Мои фаворити“ раздела?

По принцип да, но само за регистрираните потребители. Ако нямате акаунт или не сте влезли в него, не можете да добавяте събития в любими.

Добрата новина е, че след като се лог-аутнете от профила си и след това влезете отново, всички любими първенства ще продължат да присъстват в раздела.

Обобщение

Всеки, който е отделил малко от времето си, за да добави в “Мои Фаворити“ първенствата и турнирите, на които най-често залага, знае колко практична е тази функция и колко по-малко време отнема да намерим желаните мачове. Те ще бъдат поставени на едно място в един раздел, дори и да става въпрос за лиги от съвсем различни държави или спортове.