Вземи 200 лева бонус от Efbet

Лимити на залозите в Efbet

Възможно ли е Efbet да сложат лимит на залозите ни?

Към сайта на Ефбет

Всички букмейкъри имат практиката да налагат лимит на залозите на своите играчи при определени случаи и, въпреки че Efbet прави това много рядко, все пак понякога е възможно да се случи. Лимитите не се слагат безпричинно и винаги има някакви обстоятелства, които са довели до тях. Именно това ще дискутираме в тази статия, основната цел на която е да ви представим начините, чрез които можете да избегнете угрозата от поставяне на лимит.

Какво означава поставяне на лимит?

Лимитът се поставя от букмейкърската къща, в случая Efbet, и важи за максималната сума на залога или опциите, които имате при залог. Те се налагат в случаите, когато операторът смята, че вашата игра не е любителска, за каквато са предназначени стандартните букмейкъри. Правим уточнението, че да ви поставят лимит никога не означава да ви бъде спрян достъпа до сайта и почти никога не означава, че ще ви бъде изцяло забранено да залагате.

Видове лимити в Efbet

Има няколко различни начина, по които акаунтът ви може да бъде лимитиран, и е хубаво да сте запознати с тях.

Най-често срещаният вид лимит е лимитът върху максималния залог, който имате право да поставяте. Ако често печелите големи суми, особено когато те са на нетрадиционни пазари, букмейкърът може да започне да следи играта ви от близо и като крайна мярка да лимитира максималната възможна сума за поставяне на залог. Така, ако стандартно можете да залагате максимум 500 лв. на някой пазар, то след лимитът тя ще бъде ограничена на 100 лв., 50 лв., а в редки случаи дори и по-малка сума.

Но това не е единственият начин за лимитиране. Понякога букмейкърът ограничава достъпът ви до функцията Затвори залог, ако прецени, че използвате функцията по некоректен начин – например, опитвайки се да си спечелите нечестно предимство спрямо букмейкъра. Също така, възможно е лимитът да бъде под форма, при която се увеличава времето за обработване на залог. Обикновено това време е 5-6 секунди, но то може да бъде увеличено на до 30 секунди. Това се прави с цел букмейкърската къща да има повече време да реши дали да приеме вашия фиш.

Да очакваме ли лимит от Efbet?

Краткият отговор на този въпрос е “не“ – не бива да очаквате лимит от страна на Efbet, ако сте обикновен непрофесионален залагащ, който по никакъв начин не се опитва да измами букмейкъра или не се опитва да приложи метод за гарантирана печалба, което е против правилата на всеки оператор на спортни залози.

Като надлежно лицензиран букмейкър, Ефбет няма право да налага лимити без причина. Освен това, компанията няма и изгода да прави това, защото едно масово лимитиране на успешните играчи ще се разчуе много бързо и ще доведе до отлив на потребителите и да загуби доверие, което е градила непрестанно години наред.