Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Efbet Affiliate програма – комисионни на партньорската програма

Efbet Affiliate програма

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

affiliates.efbet.com

Efbet Афилиейт програма представлява възможност за всеки да стане партньор на букмейкърската къща и да печели пари като я рекламира по един от множеството възможни канали:

 • Офлайн канали
 • Собствени интернет сайтове и блогове
 • Интернет форуми
 • И други

Основният принцип на тази партньорска програма е много прост – някой става клиент на букмейкъра чрез вас и след това вие печелите от този клиент. Какво печелите, кога печелите, как да печелите и всички други подробности около Efbet Affiliate ще станат ясни след прочитането на статията.

Как се става партньор на Efbet?

Както и за да станете играч на Efbet, така и за да станете партньор трябва да се регистрирате. Имайте предвид, че за афилиейт програмата има специален интернет адрес – affiliates.efbet.com – където се прави и самата регистрация. По време на нея ще трябва да впишете:

 • Информация за себе си – Стандартни лични и логин данни
 • Средства за разплащане – Оттук става ясно как ще бъде извършвано изплащането на комисионните

Вероятно имате собствена банкова сметка – повечето хора предпочитат да получават парите си така. Можете да ги получите също в кеш чрез EasyPay или пък онлайн в Skrill сметката ви. Ако имате акаунт в основния сайт и искате да залагате с парите от комисионните, те могат да бъдат преведени и там.

Комисионни на Efbet Affiliate

До 50 процента може да достигне вашата комисионна, но за целта ще трябва да съберете голям брой регистрирани от вашия уникален код играчи и съответно много голям оборот. При над €50 000 оборот ще получите рекордните 50% комисионна, но дори и в самото начало ще взимате 30% от нетната печалба на букмейкъра от регистрираните през вас играчи, като постепенно процентът ще се увеличава.

За да стане ясно какво означава процент от нетната печалба, ще дадем един пример. Вашите играчи са заложили общо 10 000 лева през изминалия месец, но като печалби са получили обратно 8 500 лв. Това означава, че букмейкърът нетно е спечелил 1 500 лв. от тях. Ако вашата комисионна е 30%, вие ще получите малко под 500 лв.

Как се отличават моите афилиейти?

За всички одобрени партньори на букмейкъра се генерира специален индивидуален код, който се вгражда в самия линк към букмейкърския сайт, който пък ще поставяте на мястото, където рекламирате – независимо дали това е вашия сайт, някой форум или хартиени флаери. Така, когато някой отвори Efbet.com през вашия уникален линк и след това се регистрира, той завинаги ще стане ваш афилиейт.

Успеете ли веднъж да спечелите един играч, той ще остане свързан с вашия партньорски акаунт до края на живота ви – е, или поне докато той не спре да залага в българския букмейкър. Хубавото на този аспект е, че можете да работите усилено една или две години за изграждане на голяма афилиейт мрежа и след това да получавате за дълъг период от време пасивни доходи без усилия (или поне без много усилия заради едно от правилата, които сега ще прочетете).

Допълнителни правила на Ефбет Партньорска програма

Има някои други дребни детайли, които трябва да знаете за партньорската програма на Ефбет и с които ще трябва да се съобразявате. Прочетете ги внимателно, защото ако не можете да спазите дори и едно от тях, няма как да получите акумулираните комисионни.

 • Партньорът е длъжен да привлича минимум по двама нови играча за един месец.
 • Минимум 7 играча, които са направили поне един залог в рамките на месеца, трябва да има партньорът.
 • Минимум €100 комисионна трябва да има партньорът за един месец, за да получи право на теглене.
 • Партньорът е длъжен да се съобразява с правилата и условията на букмейкъра, когато прави рекламата. Правилата за рекламата са подробно описани в афилиейт сайта и ви препоръчваме да ги прочетете. Едно от основните правила е да не се изпращат непоискани търговски съобщения (спам).
 • Партньорът не може да рекламира букмейкъра от домейни, които са свързани с неговото име. Тоест, един хипотетичен домейн efbetbul би бил забранен.
 • Партньорът може да слага в сайта си само банери и други графични образи, които са му дадени от букмейкърската кантора. Те са налични за изтегляне от специален раздел в партньорския сайт, за който поставихме линк по-горе.

Обобщение

Афилиейт Efbet програмата може да бъде похвалена заради щедрите комисионни, а и заради нейната гъвкавост. Ще можете да промотирате услугите на букмейкъра по различни начини и ще можете да бъдете партньор и без собствени сайтове – нещо невъзможно при повечето други букмейкърски афилиейт програми. Партньорският сайт не изисква повишени компютърни умения за използването му, така че определено тази оферта не е само за спецове в компютрите. Всички играчи могат бързо до се потопят в дебрите на афилиейт бизнеса и да изпробват търговските си умения без да рискуват нищо.