Вземи 200 лева бонус от Efbet

Как да лимитираме нашите депозити в Efbet?

Как да лимитираме нашите депозити в Efbet?

Към сайта на Ефбет

За да даде възможност за самоконтрол на играчите с хазартна зависимост или с потенциал за такава, софтуера за управление на акаунта и депозитите в Efbet включва опция играчът наложи лимит за максимален депозит, който да може да прави. Ако играчът постави такъв лимит, след това софтуерът на сайта няма да приема от него депозити, надхвърлящи горната граница.

Важно е лимитът на депозитите да не се бърка с явлението лимит на залози в Ефбет. Лимитът на залозите е съвсем друго нещо – при него се ограничава не депозита, а максималната сума за залог на даден пазар и, най-важното, този лимит се налага от компанията (в много редки случаи), а не от клиентът.

Ако имате склонност към големи и необмислени депозити, които не можете да си позволите, продължете надолу и ще видите как можете да си помогнете сами с помощта на Efbet.

Как да поставим лимит на депозитите в Efbet?

В страницата на потребителския Ефбет профил има 5 подкатегории, една от които е “Лични Данни“. След това пък ще видите раздел “Лимит на Депозит“, където е мястото, от което можете да се възползвате от тази мярка за разумен хазарт на първия български онлайн букмейкър.

Когато вече сте в “Лимит на депозит“ страницата, попълването на само 3 полета ви делят от постигане на ограничението:

  • Период – Изборът тук се свежда до това за какъв период от време да важи лимитът – ден, седмица, месец или година.
  • Лимит на Депозит – Тук написвате какъв да бъде пределния депозит за избрания в горното поле период.
  • Парола – Попълнете и паролата си, за да е сигурен букмейкър, че не се опитва някой друг да ви ограничи с този лимит.

Бутонът “Промяна“ е този, с който официално и ефективно ще наложите горната граница на парите, които ще можете да внасяте.

Имайте предвид, че лимитът важи за общата сума депозити за даден период, а не за единично внасяне на средства в Ефбет сметка.

Пример: Ако сте избрали лимит 100 лв. за един месец, можете да направите максимум 1 депозит за 100 лв. или няколко депозита, чиято обща сума не надвишава 100 лв. Не можете да направите обаче депозит за 75 лв. и след няколко дни още един депозит за 75 лв., тъй като така сборът на двата депозита ще надхвърли лимита от 100 лв.

Ако все пак решите, че лимит не ви трябва или сте си наложили твърде голямо ограничение, можете да отмените действието като изберете от менюто “Период“ -> “Неактивен“.

Обобщение

Възможността на Ефбет лимит на депозит може да има практическо приложение за всеки играч, но най-вече за тези, които имат навика да се увличат по залозите и да пропускат момента, в който залозите са станали толкова големи, че не могат да си позволят финансовия удар в случай на загуба. Ако се чувствате малко или много зависими към хазарта, препоръчваме ви да се възползвате от този метод за самоконтрол. По този начин ще бъдете убедени, че никога няма да направите прекомерни разходи в следствие на ярост след загубен залог в последната минута или просто по невнимание.