Вземи 200 лева бонус от Efbet

Гледай безплатно Серия А чрез Ефбет Пряко Предаване

Efbet безплатно Серия А чрез Efbet Пряко Предаване?

Гледай на живо в Efbet

Ефбет Пряко Предаване е сред най-привлекателните услуги на букмейкърските къщи за всички спортни фенове. Въпросната услуга е известна още и под името Лайв Стрийминг“. Чрез нея, всички регистрирали се в Efbet клиенти имат достъп до видео предаване на живо на всички мачове от италианската Серия А + още много голям обем друго спортно съдържание.

Българската букмейкърска къща не задължава българските си играчи да залагат пари на мачовете, които гледат, да не говорим пък да ги карат да плащат някаква такса само за гледането. Изискванията за достъп до услугата се изчерпват с това да имате пари в игралната си банка или по-точно да имате най-малко 0,50 лв.

Разбира се, във ваш интерес е връзката ви с интернет да е достатъчно бърза, тъй като иначе можете да изпитвате проблеми с лайв стриймингите, които ще се изразяват с накъсване или временни спирания на картината. Стига интернетът ви да е ОК, от страна на доставчика на видеото няма да имате никакви пречки за нормално гледане.

Сега ще ви разясним с повече подробности какво е Ефбет лайв стрийминг услугата и как да я използвате, за да гледате Кристиано Роналдо с екипа на Ювентус и още около 30 000 спортни събития годишно.

Как да гледам Ефбет Пряко Предаване?

Безплатният продукт Пряко Предаване на Ефбет може да се задейства от раздела на Ефбет Залози На Живо. В дясно в “На Живо“ страницата ще видите прозорец “Пряко Предаване / На Живо“, но неговото съдържание ще се появи само ако сте се вписали в акаунта си.

Този прозорец има падащ списък със събитията, за които е осигурено пряко предаване в момента. Изберете събитието и то ще се зареди, стига да спазите условието да имате 0,50 лв. или повече в сметката си. Видео прозорецът е доста малък във варианта си по подразбиране, но имате възможност да го увеличите. Разбира се, към видео предаването има и придружаващ звук от спортния терен.

Кои спортове са част от Efbet Live Streaming?

Безвъзмездната възможност да гледате мачове важи за поредица от спортове, като операторът прави всичко възможно да увеличи и броят на събитията, и качеството им – тоест, да добавя колкото се може повече мачове с голям интерес към тях. Най-чести са футболните и тенис видео предавания, но има още лайв стрийминг на баскетбол, волейбол, хокей, e-спортове, снукър и други. Изредените спортове не изчерпват напълно лайв стрийминг програмата – ако има интересно събитие от другите спортове и компанията има законовото право да го излъчи, бъдете убедени, че то ще е налично в сайта.

От сезон 2018/19 Efbet има правата да добавя видео на живо от италианското Калчо, а сред другите елитни спортни лиги, покривани от букмейкъра, е и най-голямото баскетболно първенство в света – НБА.

Как да гледаме Серия А и НБА от мобилни устройства в Ефбет?

Дори и да не сте си вкъщи ще можете да заредите и гледате директните предавания на десетките хиляди спортни събития в Ефбет от своя смартфон чрез различните Ефбет Мобилни варианти, включващи апликация и мобилна версия. Предаванията вървят добре при стабилна 3G и 4G връзка, а качеството е все така добро, колкото е и на компютърните версии.

Обобщение

Много е хубаво да можем да гледаме мачове в букмейкърските сайтове. Така не само можем да следим любимите си първенства, но и да използваме стрийминга за анализ на мачовете, които искаме да заложим на живо. 30 000 събития годишно не е никак малко, а сигурни сме, че компанията ще добави и още много повече. В интерес на истината, Ефбет не е сред букмейкърите с най-добрата такава услуга, на ако станете фенове българската компания заради добрите коефициенти и силните други услуги, прякото предаване може само да ви е в помощ.