Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Създаване на Bwin регистрация: Безплатно, лесно и бързо

Bwin регистрация

Регистрация в Bwin

Да откриеш сметка в Bwin не е нито кой знае колко времеемко, нито пък изисква притежаването на специфични компютърни умения, различни от обикновеното боравене с интернет. Процесът по регистрирането може да се обобщи в 4 прости и последователни стъпки, които ще направим известни за вас с тази наша статия. Цялата “сложност“ на процеса се изразява в попълване на кратки бланки с лични и профил данни и последващото потвърждаване на профила.

Bwin Регистрация – Стъпки

  • 1. Когато сте заредили в браузъра си или на моби апликацията на Bwin, вгледайте се към десния горен край и жълтия банер “Регистрирайте се сега“. Секунда или две по-късно ще видите как фона на сайта се скрива и на негово място се появява бяла страница с полета. Страницата, която виждате, е първата от общо три бланки за попълване. Не забравяйте, че не можете да имате две или повече регистрации на своето име.
  • 2. Първата бланка ви задължава да посочите чрез избор от падащо меню своята държава. Вероятно ще видите полето за държава да е вече попълнено на България, ако влизате с български IP адрес, така че можете да промените напред към полетата, които самите вие трябва да попълните, а те са за е-поща, трите ви имена и вашият пол, който става ясен от полето за обръщение – господин или госпожа. Преминете към втората бланка с бутона “Продължете към стъпка 2“.
  • 3. Бланка №2 е за вашата акаунт информация. Трябва да изберете потребителско име, което ще важи в рамките на Bwin, парола към потребителското име, егн, рождена дата, таен въпрос и таен отговор. Естествено, и в този случай преминаването напред става със съответния бутон под полетата.
  • 4. Вече сте на финалната права и остава да попълните още малко инфо, което този път е свързано с различни начини за контакт с вас. Това включва подробно представяне на вашия адрес и вписване на телефонния ви номер, на който при желание можете да получавате новини, свързани с бонуси, промоции и други неща от живота в букмейкърската къща. “Създай моята сметка!“ е бутонът, с който ще пресечете финалната права. Вече сте член на Bwin!

Има ли нещо различно при регистрацията от мобилно устройство?

Всички възможности на платформата Bwin са на разположение от всякакви мобилни платформи, а в това число се включва и регистрацията. Накратко казано – по същия начин, по който прочетохте по-горе, се извършва и мобилната регистрация. Това включва не само една и съща последователност на етапите, но и еднаквост на прилаганата информация в тях. Не се прави и никаква разлика дали клиентът ползва браузър версията за мобилни устройства или Bwin Приложение.

Какво трябва да направя след регистрацията?

При правилно изпълнение на описаните 3 стъпки, акаунтът ви бъде вписан в базата данни на букмейкъра и ще получите имейл, който трябва да отворите. Тогава и вече ще можете да почнете истинското забавление – залозите – но и това може да се направи чак след Депозит в Bwin. По принцип с регистрацията се свързва и процесът по Верификация на Bwin сметка. Тя е задължителна чак преди тегленето, но ще ви е полезно да знаете за нея още от сега.

Обобщение

В Bwin не сме затруднени при регистрирането. Регистрация в три стъпки осигурява достъп и правото на ползване на всичките прелюбопитни хазартни опции в сайта. Няма място за притеснения относно личните ви данни. Информация за себе си ще трябва да дадете във всеки онлайн букмейкър, така че ще трябва да се откажете от онлайн залозите, ако не искате да го правите, а така ще изпуснете много. Определено реномираният австрийски букмейкър с десетки милиони потребители е едно от най-безопасните места в мрежата за предоставяне на лични данни!