Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Всичко за пре-мач и live баскетболните пазари в Bwin

Bwin пре-мач и live баскетболни пазари

Влез в Bwin
 
Едва ли е първият спорт, за който се сещате когато някой ви каже нещо за спортните залагания в интернет, но букмейкърите (или поне повечето букмейкъри) не го подценяват ни най-малко. В тази статия ще видим баскетболните залози, които могат да се намерят в Bwin – австрийски букмейкър, който заедно с баскетбола има около 90 други спорта в портфолиото си.

Баскетболен раздел в Bwin

Баскетболните сблъсъци на високо и не толкова високо ниво са в секцияСпорт“, където своето място под слънцето намират и всички останали видове спорт. Лесно ще се ориентирате къде е менюто, от което можете да отворите раздела за баскетболни залози. В това меню те са на трето място след разделите биуин футбол и биуин тенис.

Когато заредите раздел “Баскетбол“ и ако има играещи се в момента срещи, ще видите първо тях. След това ще откриете обзор на най-интересното от залозите на български баскетбол и след това на топ срещите от света, където обикновено попадат големите битки в НБА.

На следващо място ви отвеждаме отново към менюто от ляво, където вече няма да виждате другите спортове (все пак има и бутон “Обратно към видовете спорт“), а вместо това там ще бъде меню с регионите и държавите.

При всяка една лига има бутон за добавяне към “Моите фаворити“. Фаворизираните първенства се показват с предимство пред всички останали, когато разглеждате баскетболните предложения.

Първенства и маркети в Bwin баскетбол

Сайтът прави каквото е по силите му да предложи търсеното от играчите разнообразие. Макар че на този етап има и конкуренти, които се справят по-добре с тази задача, не можем да пренебрегнем постигнато и от Bwin, тъй като компанията предлага залози за мачове от над 30 региони и държави.

Под шапката на категория “Европа“ в секцията ще откриете различни международни лиги на Стария континент – Евролига, Шампионска лига на ФИБА и регионалните първенства като Балканската лига, а в категорията “Северна Америка“ са различните американски първенства като НБА (мъже и жени ) и НКАА.

Надолу следват различни държави, предимно европейски, за които виждаме по една лига с всички мачове от нея. Все пак, докато във футбола се предлагат залози дори и за четвъртите и петите дивизии, то при баскетболните залози не се стига по-надолу от първата лига на дадената страна.

Букмейкърът не забравя и феновете на българския баскетбол – всички мачове от Националната баскетболна лига са на разположение за залози. Не може да се отрече обаче, че за българския баскетболен шампионат пазарите са значително по-малко, отколкото за НБА, например.

Залог за победител (с равенство и без), повече или под определен брой точки, четно или нечетно и един вид хендикап са видовете залози, които идват с мачовете от Националната баскетболна лига на България.

Bwin Баскетбол на живо

Още в заглавието обещахме да разкажем и за залозите на живо, за които определено смятаме, че си заслужават, въпреки че няма толкова видеа и анимации на живо, колкото в други спортове.

За сметка на това, пазарите са на високо ниво и предлагат вълнение от първата до последната секунда на играта.

Докато пазарите ни радват, коефициентите не са толкова убедителни. 1.90 на 1.80 коефициенти не е най-високото равнище, което сме виждали, но поне то е малко по-добро за най-залаганите събития.

В статията ни за Bwin live betting можете да разберете как се откриват мачовете в раздел “На Живо“ и какви функции и варианти за изглед има (те са едни и същи при всички видове спорт).

Обобщение

Ако обичате баскетбола и сте клиент на Bwin (или имате желание да станете клиент), задължително трябва да проверите раздела на този спорт. Той има своите слабости, но това се компенсира големият опит и ресурс на компанията, предлагаща над две десетилетия коефициенти за баскетболни мачове. Не са малко лигите в този спорт и дори най-вероятно на част от тях никога няма да залагате. Важни са големите лиги, а и това, че компанията предлага българското първенство, което често се пренебрегва от онлайн букитата.