Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Мега Бонус за нови клиенти в Bwin до 222 лв. – Най-големият спортен бонус в България!

Bwin Мега Бонус за нови клиенти до 222 лв.

Посети Bwin

Когато Bwin стъпи на българска земя през 2016 г. големият минус за играчите бе, че нямаха стимул да се регистрират под формата на бонус за нов клиент. За радост, през лятото на 2019 г. това се промени и днес операторът е с най-големия начален бонус у нас! Всеки нов потребител в сайта може да задейства офертата за 100% увеличение на депозита до максимум 222 лв. В този материал ще ви го представим във всичките му съществени аспекти.

Основни принципи на бонуса

Бонусът, на който му е сложено недвузначното заглавие “МЕГА Бонус“, може да удвои първия депозит след създаването на регистрация в Bwin до 222 лв.

Бонусът работи без промоционални кодове и е на разположение за всички българи и пребиваващи в България чужденци.

Както е при всички останали подобни стартови бонуси, този също може да се използва само и единствено при първия биуин депозит.

Още един основен принцип на офертата е, че тя е само за спортни залози.

Предложението се отличава с това, че към момента максималната сума на полагаемия бонус е по-голяма от всички останали букмейкъри на родна територия. Като имаме предвид, че началните бонуси винаги са най-важните за играчите, търсещи букмейкър, тази нова оферта определено поставя компанията с едни гърди напред пред конкуренцията.

Мега Бонус до 222 лв. – Правила

След като прочетохме внимателно пълните правила на промоцията, сега ще обобщим за вас най-важните условия:

  • Тази оферта може да се получи само при стартиране на регистрацията през страницата на промоцията! (някои потребители се оплакват, че не могат да намерят промоцията в сайта – опитайте с друг браузър, ако тя не се появява в сменяващите се банери на началната страница).
  • Началният депозит е задължително да се извърши в първите седем дни след отварянето на сметката и той НЕ трябва да бъде със Skrill или Neteller.
  • Разиграването (превъртането) е седем пъти, като се изчислява от сбора на депозита и бонуса.
  • За него се признават само спортните залози и то само тези с минимална ставка 1.70.
  • От момента на взимане на бонуса започват да текат 30 дни, в които той трябва да е изцяло превъртян.

Тази информация ще ви е достатъчна, за да се справите с никак не сложната задача по получаването и превъртането на бонуса. Единствено размерът на превъртането е с по-висока трудност, така че ще трябва или да правите повече залози, или да залагате с по-големи суми. Определено е лесно да се намерят мачове за залози, тъй като има цели 90 спорта и хиляди, хиляди лиги.

Обобщение

Тази МЕГА промоция няма как да не впечатли и да не промени мнението на играчите, които изчакваха да се регистрират в Bwin до момента, в който компанията пусне бонус за нов клиент. Е, тя пусна бонус и то какъв! Бонусът е със страхотни условия и единствено превъртането не е от най-бързите, а това е важно, защото има ограничение във времето.