Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Оферти за увеличени коефициенти за сингъли и акумулатори в Bwin

Bwin Комби + Оферта

Влез в сайта на Bwin

Този материал е посветен на двете атрактивни оферти, които предлагат увеличени коефициенти за различните Видове залози в Bwin – единични и в комбинация.

Bwin Комби+ Оферта

Бонусът за увеличени коефициенти на акумулаторни залози е една от най-новите оферти на Bwin, която ще направи така, че този вид залози да си струват. Офертата ви спестява и търсенето и събирането на мачове за множествените ви залози, тъй като ви предлага готови комбинации от мачове, на които можете да заложите веднага и при това със завишени ставки.

Ето какво представлява офертата:

Bwin съставя акумулаторни залози, които в повечето случаи са съставени от три мача, но понякога сме виждали и прави колонки с две срещи. Предлагат се по няколко такива акумулатори всеки ден и вие можете да изберете този или тези, които ви се струват с най-голяма вероятност за успех.

Тези готови акумулатори не само ще ви спестят време, но и ще ви дадат по-голяма печалба, отколкото ако сами бяхте събрали същите селекции в един фиш – това са тези увеличени коефициенти, за които си говорим.

Мачовете в акумулаторните фишове в тази промоция обикновено са свързани помежду си по някакъв начин – например, и трите мача са от Лига Европа, и трите са от първенството на Англия и т.н. Така ще ви бъде и по-лесно да следите развоя на двубоите.

Офертата ви дава възможност и да помолите Bwin да генерира специален множествен залог за вас, което е интригуваща концепция, даваща ни много гъвкавост със залозите. Например, ако искате по-големи коефициенти, можете да изберете да ви бъде съставен фиш само с “Аутсайдери“. По обратния начин, можете да генерирате фиш, в който да са включени само селекции със залози за победа на “Фаворити“.

Разбира се, ако обичате да изграждате сами акумулатори, можете да го правите колкото желаете. Този предварителен избор на Bwin е просто една допълнителна възможност, която не ви задължава или ограничава с нищо. Няма гаранция, че селекциите на букмейкъра ще излязат, но най-малкото това е една иновативна концепция, която си струва да се опита, особено ако ви е омръзнало сами да търсите мачове за своите прави колонки.

Bwin Price Boost оферта

Това е една много подобна оферта, която обаче предлага увеличени коефициенти за избрани единични залози. Те са достатъчно разнообразни и включват атрактивни пазари, при които печалбите са с 15% по-големи от обичайните. Ето няколко примера за такива пазари с увеличени коефициенти:

  • Двата отбора да отбележат и мачът да завърши наравно
  • Над 1,5 гола през първото полувреме
  • Германия да води на полувремето и да спечели мача
  • Лукаку да отбележи първия гол в мача
  • Тенерифе да спечели и над 2,5 гола
  • Фламенго да спечели на нула

Обобщение

Общото между двете промоции е, че се избират селекции от програмата за Футболни залози в Bwin. Основната разлика е ясна – в единия случай става въпрос за единични фишове, а в другия за множествени. Прави ни обаче впечатление и още едно нещо – при офертата за акумулатори се набляга на най-търсените пазари и най-вече на 1х2, докато при увеличените коефициенти за сингъли букмейкърът търси по-нестандартни пазари за предложенията си.