Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bwin На Живо – Колко добри са залозите на живо в Bwin?

Bwin залози на живо

Залози на живо в Bwin

Австрийският букмейкър Bwin успя да пренареди пазара на онлайн спортните залози като никоя друга компания и допринесе значително за добрата репутация на цялата индустрия. Важна глава от услугите му са залозите на живо, като някои дори считат компанията като изобретател на този вид залози.

Специална функция на “На Живо“ раздела е лайвстриймът, който е интегриран в предложенията за залози и предлага на спортните ентусиасти почти 24 часа на ден видео предавания в реално време.

Ще ви представим поглед отблизо на новия център за Live залози в Bwin и наличните оферти в него.

Предложения за залози на живо на Bwin

Офертите на Bwin На Живо отиват далеч отвъд футбола, въпреки че водещият в Европа спорт по естествен път доминира в портфолиото.

Можете да поставите залог в реално време на почти всяка лига, включително и на не особено важни младежки мачове. Хандбал, баскетбол и особено тенис окупират голямо пространство от зоната за залози на живо в сайта. Хокей на лед, снукър, волейбол, бадминтон, дартс и тенис на маса също са спортове, от които почти по всяко време има мачове в програмата.

Пазарите за даден мач могат да се прегледат с натискане върху събитието, тъй като в началната страница на раздела се показват само 2-3 от най-важните маркети. Не се лъжете от това – десетки пъти повече са общо предложенията.

Дизайн на новия център за залози на живо

Bwin създаде изключително успешен проект за нов център за залози на живо, който бързо ще ви направи впечатление с елегантния си и удобен дизайн. Можете да избирате от четири основни категории:

  • Преглед – Основната категория, в която се показват всички текущи мачове, организирани в меню по видове спорт. Без да влизате в самостоятелните страници на мачовете, от тук ще можете да изберете бутон за поставяне на залог за най-важните пазари. В тази обща страница се показват, например, пазарите Резултат 1Х2, Под/Над и хендикап за Футболни залози в Bwin страниците на живо, а в Live Bwin tennis секцията имаме Победител, Кой ще спечели сета и Общ брой игри (геймове) в мача.
  • Събитие – Това са самостоятелните страници на събитията, в които са всички други пазари + видеата и анимациите за мачовете. От лявата страна на екрана се показват и другите текущи мачове, но първо трябва да поставите мишката върху дадения спорт, за да ги видите.
  • Мулти изглед – Това е много подобен на “Събитие“ раздел, с единствената разлика, че могат да поставят на страницата два мача за следене едновременно вместо само един. Няма обаче опция за мулти изглед на повече от две срещи, както е в други букмейкъри.
  • Календар – В последната секция можете да разберете датата и началния на час на всички събития през следващите седем дни. Можете да изберете само мачове от даден спорт, мачове, които ще се играят в конкретен ден, или само мачове, за които ще има видео или поне аудио.

Помощни средства – анимации и видеа на живо

Bwin На Живо работи в чудесен синхрон между пазарите за залози и допълващите функции, които тук са анимация и видео. Те са обединени в прозореца “Медия“ от дясно на всяка една от страниците в центъра.

За някои мачове има само анимация, за други анимация + видео, а за трети, разбира се, не се предлага никаква информация. В последната категория са само мачове от непопулярни лиги и турнири.

Най-интересна за феновете е услугата за видео стрийминг, за която можем да ви пренасочим към страницата Bwin Пряко Предаване, където сме я обсъдили подробно.

Правене на залози на живо в Bwin

Залаганията в реално време се правят по аналогичен начин на другите спортни залози, а какъв е този начин сме разгледали в Как се залага в Bwin.

Това, което е по-специфичното тук и на което трябва да обърнете внимание, е динамичната промяна на ставките, които се променят драстично при всяко важно събитие на игрището. Дори една точка в тениса променя значително коефициентите за победа в целия мач.

Бонус за залози на живо в Bwin

Разгледайте и нашата статия за Bwin бонус за залози на живо, за да видите, че активната ви игра в центъра ще се отплати с бонус, който може да достигне до 100 лева – при това имате правото да го получите всеки ден!