Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Palms Bet – 50 лв. без риск чрез промоцията Точен Резултат

50 лв. без риск от промоция Точен Резултат на Palms Bet

Заяви своя бонус

Игрите с награди, при които мишената е да се познае точен резултат на някое голямо футболно дерби, винаги са сред най-интересните за играчите. Поради тази причина, Palms Bet създаде такава игра, в която всеки регистриран потребител може да участва безвъзмездно и да спечели 50 лв., ако покаже най-добрият нюх на изложения мач сред всички други клиенти, включили се в промоцията.

Как да се включим в играта Точен Резултат на Палмс Бет?

За тази игра няма отделен раздел в платформата на Palms Bet – тя се отваря през секция “Промоции“, където е поставена реклама на играта. Едва тогава ще видите страницата на играта, която представлява една бланка, в която трябва да попълните:

  • Своето потребителско име в Palms Bet
  • Броят на головете, които според вас ще вкара домакинът
  • Броят на головете, които според вас ще кара гостът
  • Минутата, в която според вас ще падне първото попадение
  • Вашият имейл адрес

В самата страница е поставен мачът, чийто резултат трябва да отгатнете, както и колко време остава до спирането на приемането на прогнози.

Както виждате, има полета не само за резултата от мача, но и за минутата на първото попадение. Това е така, тъй като почти винаги има повече от един правилно прогнозирал резултата, а наградата е само една. В тези случаи печелившият се определя според това кой е познал или е бил най-близо до познаването на минутата на първия гол.

В редките случаи, когато има двама или повече души, които са уцелили и минутата, и точния резултат, печели този, който е пуснал първи своето предвиждане. За да бъде във вас печелившата ръка в такива случаи, нашата препоръка е да пускате прогнозите си колкото се може по-рано.

Игра с Точен Резултат – Условия

Ако спечелите тези 50 лв., ще ги получите като безплатен залог, с който можете да залагате свободно на спорт до 30 дни от деня, в който сте спечелили играта. Ето и другите условия на промоцията:

  • Можете да пускате само по едно предвиждане в рамките на една игра
  • Точния резултат се гледа спрямо редовното време.
  • Печалбата трябва да се превърти един път на пазари за спортни мачове.

Обобщение

Тази игра и Бонус Всеки Ден в Palms Bet са поместени в категорията с промоции, но “игра“ е по-правилното определение за тях, тъй като според техните условия печели само един играч, докато от другите оферти е напълно възможно да се възползват хиляди играчи в един и същ момент. Истината е, че в тази игра участват много хора и е трудно да спечелиш точно ти. Но нищо не пречиш да опиташ, тъй като не струва нищо и всичко, което ви трябва, е Palms Bet профил. Ако пък имате шесто чувство за точните резултати и често успявате да ги познаете, кой знае, може и да бъдете сред редовните печеливши!