Вземи 200 лева бонус от Efbet

Winbet Статистики – Каква статистика за футбол и спорт ще видим?

Winbet Статистики за футбол и други спортове

Вход в Winbet

Всеки залагащ на спорт е наясно, че статистиката е полезна и може би направо задължителна функция за правене на прогноза. Това е и функция, която вече в много от случаите се предлага директно в букмейкърите. Такъв е случаят и с българския букмейкър Winbet, който има такъв раздел в сайта си и той дава много жокери за успешни залози. Днес ще видим каква информация можем да следим в статистическата страница на Winbet онлайн и за какви спортове.

Къде Winbet предлага своите статистики за спорт?

Посещавалите уебсайта на Winbet могат да потвърдят, че неговата структура и навигация са перфектно подредени и всичко е поставено там, където на потребителя ще му е най-удобно да ползва. Такъв е случаят и със спортните статистики. Вместо от една страница да се лутате във всички мачове, платформата прилага друг подход – до всяко спортно събитие има бутон, който води към статистиките за конкретния мач. Така че отворете програмата с коефициенти на оператора, намерете събитието, което ви интересува, и прегледайте статистиките за него.

За какво има статистики?

Прегледът на статистики в Winbet има висока добавена стойност и всъщност много хора правят залозите си изцяло на тяхна база.

Компанията използва статистически данни на компанията BetRadar, която няма нужда от представяне в ролята си на световен лидер за спортна статистика.

Сега ще ви представим съдържанието на данните за един обикновен футболен мач.

Head to Head

След кликването върху бутона за статистики за дадена среща, по подразбиране се зарежда “Head to Head“ страницата, в която е показана основна информация за предстоящия двубой – място, дата и час на провеждане, позиция в класирането, настоящ мениджър и др. – както и информация за директните съперничества между двата отбора + моментното състояние. Предлагат се и статистики за отделните играчи заради многото индивидуални залози из пазарите за Футбол в Winbet.

Програма

Ако от основното меню отворите “Програма“, то ще видите всички мачове от първенството, от което е мачът, който сте отворили – това включва не само двубоите на отборите в директния мач, а и всички останали мачове, подредени по месеци или седмици.

Класирания

Страницата за статистики на Уинбет има огромен набор от класирания за различни първенства, като има също така и най-различни видове класирания. Ясно е, че най-важната таблица е пълното класиране, което включва всички изиграни мачове през сезона, но също така има и разновидности, при които се прави класиране само на домакинските или гостуващите мачове на отборите. Освен това, има и любопитни таблици, в които се преглеждат резултатите на тимовете от първото или второто полувреме.

Отбори

Ако искате да се фокусирате върху конкретен отбор, този раздел в Winbet Статистики е за вас. За всеки тим ще откриете данни за:

  • Настоящ мениджър
  • Представяне в последните срещи
  • Следващи мачове
  • Трудност на предстоящите мачове
  • Настоящ състав + изиграни минути от всеки играч, голове, картони и асистенции
  • Обичаен състав и обичайна стратегия
  • Топ голмайстори, топ асистиращи и играчи с най-много жълти картони

Статистики за Залози На Живо

Една от нашите най-любими черти на букмейкъра е, че статистиките са не само тези статични данни, които могат да се преглеждат преди мачовете, но и достигат до раздела за live залагания. Ще намерите подробности какви са тези статистики в нашата статия за Winbet На Живо.

Видове спорт в Winbet Статистики

С радост можем да ви известим, че букмейкърската къща има статистики за всеки един от спортовете, с които работи. С други думи, когато се предлагат залози за мач от даден спорт, то ще се предлагат и статистики. Това дори и за раздела с Електронни спортове в Уинбет. Парадоксалното е, че статистики има дори и за някои спортове, за които всъщност все още букмейкърът не предлага коефициенти. Имайте предвид, че пакетът от статистики може да не е пълен за някои мачове от по-ниски дивизии – някакви данни ще има, но не толкова много, колкото за професионалните първенства.

Обобщение

Поддържаните от Winbet статистики могат да окажат ценна помощ на всички залагащи, които искат да правят обосновани прогнози, а не просто да се надяват на добрия си късмет. По този начин ще се отдалечите максимално далеч от чистия хазарт. Услугата е особено ценна за гледащите по-сериозно и целенасочено към онлайн залаганията.