Вземи 200 лева бонус от Efbet

Струва ли си да залагаме на тенис в Palms Bet?

Струва ли си да залагаме на тенис в Palms Bet?

Заложи на тенис в PalmsBet

Безспорно тенисът е един от спортовете с най-голяма фенска маса. Докато това не е сред най-играните спортове, то определено е сред най-гледаните, а с гледането идват и залозите. Красотата на скоростта и техниката в този спорт привличат вниманието и на зрители, и на залагащи. Българите са сред най-големите фенове на тенис залаганията и един от многото сайтове, в които те са възможни, е PalmsBet. Може ли обаче този букмейкър да ни спечели със своите тенис пазари и коефициенти?

Тенис раздел в Palms Bet Спорт

Започваме с малко обяснения за навигацията до тенис залозите тук. Те са част от страницата “Спорт“, където всъщност са и категориите за всички други спортни игри с предлагани коефициенти. Всички те могат да се достигнат през вертикалната лента в ляво, където тенисът е на второ място, точно под раздела за Футбол залози в PalmsBet.

Най-горе в тази вертикална лента можете да настроите програмата така, че да се представят единствено мачовете с начален час до 1-72 часа. Така ще можете да премахнете от морето от мачове тези събития, които ще започнат след повече време, ако те не ви интересуват.

Събития от тениса, на които може да се залага в Palms Bet

Букмейкърът, който работи в България и зад граница, публикува в сайта си коефициенти за тенис залози на лично мъже и жени, мъжки и женски двойки и дори на смесени двойки.

Предлагат се турнири от всички познати на българските фенове вериги. Почти винаги има мачове от турнири в ATP и WTA веригите, а заедно с тях абсолютно по всяко време се играят и множество ITF и Чалънджър турнири, които също се покриват от Palms Bet. Разбира се, неизменно се предлагат четирите турнира от големия шлем, както и някои големи надпревари, които се провеждат в определено време веднъж в годината.

Ако сега влезете в тенис категорията в букито, със сигурност ще видите поне няколко турнира от различните вериги. Трябва да ви е ясно, че не е сигурно, че ще видите залози от всички видове турнири, които споменахме, защото понякога просто не се провеждат събития от тях. Най-големите турнири (тези от Големия шлем), например, имат издания само 4 пъти годишно.

Пазари за тенис в Palms Bet

Ако ви интересува някой друг пазар, освен този за тенисист победител в срещата, трябва да кликнете върху стрелката, сочеща надясно, каквато има до всеки един тенис мач.

Пазарите обхващат различни аспекти на играта – някои са насочени към резултата от отделните сетове или геймове, други са насочени към конкретни точки, трети гледат към тайбрека на сетовете и т.н.

Радващото е, че някои коефициенти, особено тези за победител в турнирите от Големия шлем, се публикуват изключително рано – до половин година преди провеждането на турнира.

Коефициенти за Тенис в Palms Bet

Играчите могат да останат доволни от мачовете и пазарите, но за да се влюбят наистина в тенис залозите в един букмейкър трябва да получават насреща и добри печалби, които пък са следствие от високи ставки. Виждаме завишени линии за много от големите мачове, с които предложенията тук лесно могат да се сравняват с водещи сайтове в индустрията.

Пример: средните коефициенти за взета за пример от нас среща между Виктор Троицки и Александър Мюлер в европейските букмейкъри са 3.24 за Мюлер и 1.34 за Троицки, докато Palms Bet предлага ставки 3.33 за победа на Мюлер и 1.33 за успех на Троицки.

От това става ясно, че българският букмейкър е подходящ вариант, ако преследвате високи коефициенти и печалби.

Тенис залози на живо в Palms Bet

Тенисът има централно място за секцията Спорт На живо в Palms Bet. Този аристократичен спорт се определя като особено подходящ и интересен за залози в реално време и не е изненада, че компанията отговаря на засиления интерес с много мачове. Платформата предлага залози относно победителя във всеки следващ гейм и всяка следваща точка, така че можете да поставяте мигновени залози в хода на целия мач. Макар залозите на тенис да са ни интересни, конкретно в този букмейкър трябва да работят усилено върху генерирането на повече данни за двубоите, тъй като просто резултата не е достатъчен.

Обобщение

Много добрите коефициенти за тенис заемат първо място във впечатленията ни относно тази услуга и компанията определено си струва, ако търсите точно това от един букмейкър. Ако искате повече глезотийки като преки предавания и много статистики за тенис залози на живо, тук няма да ги намерите.