Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Раздел новини в Palms Bet – новинарска секция за спорт

Раздел Новини в Palms Bet

Влез в сайта PalmsBet

Важно! Към настоящия момент раздел “Новини“ не е достъпен в сайта на Palmsbet!

Лесно можем да забележим модата сред букмейкърските къщи от последните години да предлагат на клиентите си авторски материали и злободневни вести за спортния свят. Идващият от България букмейкър Palms Bet също крачи заедно с най-новите модерни тенденции в букмейкърската къща и създаде секция за новини още при пускането на своя сайт през март 2018 г. (повече за създаването на уебсайта можете да прочетете в статията ни за PalmsBet история и собственик).

Страницата за спортни новини и материали може да се достигне през централното меню, където е поставен недвусмисления линкНовини“. Използването на раздела не изисква абонамент или нещо друго – просто трябва да влезете в сайта и да натиснете върху линка! Системата на сайта дори не ви кара да сте регистрирани, така че секцията с новини е достъпна и за гости на сайта.

Какво ще намерите в Palms Bet Новини?

Разделът е повлиян най-вече от огромната футболна фен общност в България, но не са пренебрегнати изцяло и другите спортове, за които също могат да се четат материали с интересни новини и факти, статистики и др.

Материали се публикуват както след големите двубои от европейския футбол, така и преди тях, за да можете да си създадете очаквания за срещата и евентуално да изберете залог, с който да повишите атрактивността на наблюдаването на самия мач. Материалите включват много подробности и са допълнени от ключови за спортните залози статистики и новини.

Тъй като това все пак е букмейкърски сайт, а не новинарски такъв, основната задача на раздел “Новини“ е да даде насоки на читателите от гледна точка на залозите, предоставяйки им най-новите слухове и официални вести от лагерите на клубовете (като например информация за появата нови контузени играчи и напредъка на лечението на възстановяващите се футболисти). Предлагат се и прогнозни и официални стартови състави преди мачовете.

Обзорите на финиширали мачове пък ще ви дадат ясна представа за това дали резултатът на таблото е бил заслужен или единия от двата отбора е бил ощетен от късмета. Това може да бъде много полезно за бъдещите залози. Можете да видите, например, че един отбор е в серия от 3 поредни победи, но, освен ако не сте гледали самите срещи, няма как да знаете дали не става въпрос просто за серия от добър късмет. Прочитайки обзорите на футболните двубои от големите първенства, вече ще знаете какво реално се е случило на терена.

От какви устройства можем да четем Палмс Бет Новини?

В днешни дни мобилните устройства напреднаха до такова технологично ниво, че вече през тях може да се прави абсолютно всичко. Palmsbet притежава версия за мобилни устройства, от която също може да се влезе в новинарския отдел на уебсайта.

Когато използвате Версия за мобилни устройства на Palms Bet, вижте бутона за отваряне на централното меню, който в този случай може да се намери горе вдясно на екраните. Там ще видите същите опции, които се показват в централната конзола на десктоп сайта, сред които е и “Новини“.

Както и другите раздели, така и този се показва в събран и комфортен за четене от смартфони вид.

Обобщение

Няма как оценката ни за тази услуга да не е позитивна, тъй като това е една допълнителна спомагателна функция, която може да бъде само в помощ на играчите и в никакъв случай не може да им навреди. Секцията за спортна информация и новини ще спести от ценното ви време, в което да отваряте други сайтове, и ще направи така, че да знаете какво се е случило в дербитата в спортна и най-вече футболна Европа.