Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Бонус Всеки Ден на Palms Bet – спечели 5 лв. без усилия!

Бонус Всеки Ден на Palms Bet

Към сайта на Palms Bet

Промоцията е неактивна в момента.

В секцията за промоционални кампании на Palms Bet ще видите една дузина различни възможности да извлечете печалба, една от които се нарича “Всеки Ден“.

Тази промоция, която по-скоро бихме определили като игра с награда, ни дава шанса да спечелим 5 лв. бонус, ако отгатнем правилно кой е играчът на снимката, която се поставя всеки ден в страницата на играта.

След това, един от многото познали футболиста се избира чрез жребий и към сметката му се акумулират допълнителни пет лева – скромна сума, която обаче идва от една много неангажираща и забавна игра, в която няма да имате никакви проблеми с познаването на човека на снимката. Играта е направена така, че всеки да може да познае, така че не очаквайте футболисти от втора дивизия на Саудитска Арабия – изображението винаги е на добре известен състезател в голям отбор, който няма как да бъде сбъркан от който и да е футболен фен.

Дори и в даден случай лицето да ви е неизвестно, добрата новина е, че букито предлага три възможности, от които да избирате, и винаги можете да приложите простата стратегия да потърсите в Google всяко едно от трите имена и да видите как изглежда всеки един от тях.

Участието в играта към Бонус Всеки Ден е също толкова лесно, колкото разпознаването на футболиста – трябва да кликнете върху играта от раздел “Промоциии след това да маркирате името, което мислите, че носи човекът на снимката. По-надолу във тази форма за участие попълвате телефонния си номер и своето Palms Bet потребителско име, като накрая изпращате предположението и данните си с бутона “Избери“. Играта работи по този начин и от десктоп, и от Мобилна версия на Палмс Бет.

Други изисквания към Бонус Всеки ден в Palms Bet

Останалите изисквания към тази игра не са по никакъв начин комплицирани. Единствено трябва да сте запознати, че 5-те лева, които можете да получите, идват като безплатен залог. Тях можете да ги изиграете на спортен залог, но не и да ги изтеглите директно преди това. Сега ще изредим и още няколко дреболии, които обаче е важно да знаете:

  • Всеки един от нас може да участва всеки ден в играта, но не и по повече от веднъж на ден.
  • Участието в Бонус Всеки Ден не е обвързано с плащане на такса.
  • 5-те лева бонус залог трябва да се изиграят не по-късно от 30 дни.
  • Победителят се изтегля точно в 12:00 ч. на обяд всеки ден.
  • В Бонус Всеки Ден играта можете да участвате и без регистрация, но, ако спечелите, най-късно до два дни трябва да сте се регистрирали. Вижте как става това от Как да се регистрирам в Palms Bet?

Обобщение

Предложението в никакъв случай не е лошо, проблемът е, че трябва да имате голям късмет, за да бъдете изтеглени точно вие за наградата, тъй като в нея ежедневно участват хиляди клиенти на оператора. Наградата също не е голяма, но пък имате възможност да я заложите и да се опитате да я умножите по много пъти. Докато това са минусите, плюсовете също не са за подценяване – нямате никакъв ангажимент към тази промоция, не е необходим депозит, просто попълвате формата за участие в играта за една минута и чакате дали късметът ще ви се усмихне. На подобен принцип работи и Игра с прогнози на точен резултат в Palms Bet.