Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Футболни залози в PalmsBet – Пазари и коефициенти

Пазари и коефициенти за Футболни залози в PalmsBet

Заложи на футбол в PalmsBet

Всеки един букмейкър в Европа предлага футболни залози наред с другите спортове. Футболните залози са по-специални от останалите, тъй като на тях се пласира голяма част от целия оборот на спортните залагания. Хората просто обичат футбола, искат да залагат на него и нищо не може да промени това. Сега ще се допрем и темата за това каква е причината се увеличава броя на хората, които влизат в платформата на Palms Bet, когато искат да залагат на Цар Футбол.

Футболен раздел в Palms Bet Спорт

Футболът е най-лесната за откриване категория в менюто на раздел “Спорт“, тъй като е поставена на първо място в него. Натиснете върху “Футбол“ и на момента под бутона ще се зареди дълъг списък с първенства. Това са първенствата, за които в момента има мачове с активни пазари в букмейкъра.

Страницата на всяко едно първенство е подредена по един и същ начин – показват се мачовете, заедно с датата и началния им час + коефициентите за победа на домакините, равен и победа на гостите. Разбира се, има и други пазари, които могат да се прегледат след натискане върху бутона, който стои в дясно от коефициента за победа на гостуващия отбор.

Събития от футбола, на които може да се залага в Palms Bet

Поне 50-60 различни лиги ще видите, когато натиснете върху категорията “Футбол“. Като цяло предлаганите лиги са много повече, но не винаги от всички тях има предстоящи мачове в следващите няколко дни. Едва ли е нужно да споменаваме, че Палмс Бет предлага залози за първенства като Бундеслигата или Премиър Лийг. По-интересно ще ви е да разберете, че заедно с това има и залози за първенства като:

 • Сенегал Купа на Лига
 • Чехия Младежка Лига
 • Руанда Национална Футболна Лига
 • Гватемала Национална Лига
 • Финландия Дивизия 4
 • Еквадор до 19 г.

Този кратък примерен списък трябва да ви е изяснил колко много наистина са футболните мачове в Palms Bet.

Пазари за футбол в Palms Bet

Споменахме за бутона, с който се зареждат опциите за залог в допълнение към опцията 1Х2. Отново няма да изреждаме най-популярните опции, а ще ви представим няколко вида, за които едва ли някога сте се замисляли, че могат да бъдат намерени в букмейкърските къщи:

 • Какво ще се случи първо в мача – Корнер, Засада, Жълт Картон или Гол
 • Домакин/Гост да обърне мач
 • Метод на първия гол – с глава, с крак, дузпа или автогол
 • Минута на първия гол
 • Резултат спрямо 15-ата минута

Коефициенти за футбол в Palms Bet

Palms Bet може да се гордее със своите коефициенти, а играчите могат да им се наслаждават. Коефициентите са равностойни и дори обикновено малко по-добри от предложенията на световните букмейкъри.

Ще онагледим това с един пример. За успех на Ливърпул в редовното време на финала в Шампионска Лига срещу Тотнъм през сезон 2018/19 Palms Bet предлагаше 1.96 коефициент, докато международните сайтове за сравнение на коефициентите между най-големите букита в Европа показваха, че средната ставка за същия пазар е 1.95.

Футболни залози на живо в Palms Bet

До тук говорихме за футболната категория в раздел “Спорт“, но същата категория присъства и в секцията Залози на живо в Палмсбет. От нея ще можете да се включвате със залози в реално време, а и да следите мачовете с техния резултат, корнерите, картоните и други данни.

Обобщение

Палмс Бет е букмейкър, при който никога няма да имате притеснения дали ще има как да заложите на някой голям мач. Нещо повече – ще можете да разглеждате доста пазари от странни първенства като тези на Руанда или Гватемала. Пазарите са многобройни, а коефициентите към тях – по-добри от средната величина за най-добрите букмейкъри. От статиите PalmsBet Тенис и PalmsBet Баскетбол ще можете да научите още интересни неща за залозите на други спортове в букмейкъра.