Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Кеш Аут в PalmsBet – Как да използваме функцията?

Кеш Аут в PalmsBet

Затвори залог в PalmsBet

Ако сте използвали платформата за залози на Palms Bet, вероятно сте опитали поне веднъж функцията Cash Out. Някои любители на залозите обаче никога не са затваряли залога си с тази функция и специално за тях е тази статия, за да им обясним защо тя е толкова харесвана и по какъв начин могат да я използват в българския букмейкър.

Какво прави опцията за Кеш Аут толкова обичана?

Казано с едно изречение, Cash Out е функция, при която играчът може да максимизира печалбата си без да чака края на мача или при която може да намали потенциалната загуба, когато прави Залози на живо в Палмс Бет или друг букмейкър, ако двубоят не се развива по-най-добрият начин,

Най-обичаното от играчите предимство на опцията е, че им дава в ръцете ползотворно управление на залозите. Докато преди пет години от момента на поставянето на залога до последната минута на мача можехме просто да чакаме и да стискаме палци, днес имаме възможност по всяко време да затворим залога и да вземем печалба на момента. Колкото по-добре се е развивал залогът до този момент, толкова по-голяма ще бъде печалбата, която ще ни бъде предоставена при използване на функцията.

Повечето играчи “кешаутват“ футболните си залози, но освен тях и предлаганите Тенис залози в PalmsBet и Палмсбет баскетболни залози също могат да се затварят, както и някои мачове от други популярни спортове.

Как се затваря залог в Palms Bet?

В Палмс Бет не е нужно да отваряте нови страници, за да затворите залога си – всичко се случва от електронния талон в дясната част, в който ще видите бутона “Затвори залог“.

След това се показват отделните фишове, за които можете да приложите опцията, както и сумата, срещу която ще се откажете от залога си, ако изберете бутона “Затворен залог“.

Не се притеснявайте от инцидентно натискане върху бутона, защото след това се прави допълнително потвърждение на желанието за затваряне.

Когато сте натиснали бутона и сте потвърдили желанието си, вашият игрален баланс веднага ще се увеличи със съответната сума от затворения фиш.

Обобщение

Смятаме, че в много случаи най-правилното решение е залогът да бъде затворен. Заради това и присъствието на такава опция може да бъде само в плюс. Никой не ви кара насила да cash out-вате – ще го правите само когато прецените, че е удачно. В Палмс Бет затварянето работи по отличен начин и можем да отправим заслужени похвали към букмейкърската къща, въпреки че сме недоволни от липсата на вариант, при който да затворим само половината залог, например.