Вземи 200 лева бонус от Efbet

Маркети и коефициенти за Баскетбол в PalmsBet

Маркети и коефициенти за Баскетбол в PalmsBet

Заложи на баскетбол в PalmsBet

Баскетболът е вторият най-следен спорт в света след футбола. Въпреки че от гледна точка на залозите има и други по-популярни спортове, баскетболната игра си остава един от водещите знаменосци на бетинга. В Palms Bet можете да залагате на баскетбол от всякакво ниво. Научете как и откъде, а също така и дали това е най-подходящият избор като място за залози на баскетбол.

Баскетболен раздел в Palms Bet Спорт

Най-прекия път към баскетболните залози в Палмс Бет е чрез следните стъпки.

  • 1. Зареждате Palms Bet уебсайта.
  • 2. Влизате в “Спорт“.
  • 3. Поглеждате най-вляво.
  • 4. Натискате категорията “Баскетбол“, която е на трето място в менюто след категориите за Palms Bet Футбол Залози и Palms Bet Тенис Залози.

Събития от баскетбола, на които може да се залага в Palms Bet

Водещите баскетболни първенства в Европа и Америка са на ваше разположение да залагате парите си. Кои по-точно са тези първенства ще видите, когато натиснете върху категориятаБаскетбол“, но имайте предвид, че за някои първенства може и да се предлагат залози по принцип, но точно в момента да няма предстоящи срещи.

Не по-малко от 50 е общият брой на баскетболните първенства в Палмс Бет. Те включват всичко от НБА до лигите на Хонг Конг и Пуерто Рико, както и всички големи международни надпревари като Евролигата, Адриатическата лига, Балканската лига и други.

Пазари за баскетбол в Palms Bet

В повечето случаи клиентите залагат на баскетбол като избират дали ще победи тимът-домакин или тимът-гост. При този основен залог не губите, ако двубоят завърши наравно след последната четвърт и влезе в продължения, а се гледа кой ще победи в продълженията.

Извън този основен вид залог съществуват и други опции, но те не са толкова много, колкото ни се иска. Видовете залози могат да се обобщят в следните категории:

  • Хендикап (до 10 вида)
  • Брой точки (до 10 линии)
  • Брой точки за един от двата отбора
  • Резултатът от четвъртините
  • Хендикап залози за четвъртините
  • Брой точки за четвъртините
  • Брой точки за отбор за четвъртините
  • Най-ниско или най-високо резултатна четвърт
  • Резултат и точки за полувреме

Виждате, че вариантите пред нас все пак не са толкова малко, но се въртят около едни и същи неща и им липсва разнообразност. Много по-интересно би било ако можехме, например, да залагаме за представянето на отделни играчи, както се предлага от други букмейкърски къщи.

Коефициенти за баскетбол в Palms Bet

За отделни мачове букмейкърът предлага доста високи коефициенти, но като цяло те отстъпват на конкурентите. Може да се каже, че букмейкърът е запазил най-добрите си линии за други спортове.

Баскетболни залози на живо в Palms Bet

Когато се играе баскетболен мач, има начин да заложите за неговия развой чрез услугата Palms Bet Живи Залози. Там се предлагат залагания за двубоите от над половината от първенствата, на които букмейкърът изобщо предлага някакви коефициенти. И при залозите на живо обаче играчите страдат от липса на топ коефициенти и голямо разнообразие от пазари.

Обобщение

Палмс Бет е чудесен букмейкър за залози на спортове като футбол и баскетбол, но не можем да кажем същото в пълна степен за залозите на баскетбол. Не можем да ги определим като лоши – просто има по-добри баскетболни залози на други места. Ако ще ползвате сайта и за други видове спортни залози, баскетболните пазари ще ви свършат работа. Най-заклетите баскетболни фенове обаче – тези, които залагат само на този спорт – могат да намерят и по-добри опции.