Вземи 200 лева бонус от Efbet

Как се депозира в Winbet – Минимален депозит

Как се депозира в Winbet

Директен вход за Winbet

Вкарването на пари в бетинг акаунта в Winbet не е нещо, за което трябва да се притеснявате, защото процесът е направен така, че да бъде колкото се може по-бърз и удобен. Как става това? Чрез предлагането на различни видове платежни средства и създаването на инфраструктура, която да прави времетраенето на депозита възможно най-кратко. Ако имате открита Winbet регистрация, разгледали сте сайта и искате да правите залози с реални пари на наличните пазари, вижте нашият гайд и след това депозирайте без проблеми!

Депозит в Winbet стъпка по стъпка

Ако не ви е станало ясно, трябва ви профил, към който да направите депозита си. Ако имате профил в Уинбет, използвайте полетата за вписване на потребителско име и парола (ако сте не помните един от двата детайла, прочетете Какво да правим при забравен логин в Winbet).

Тогава се появява бутонът “Депозирай“ на мястото, на което преди това са били бутоните за вход и регистрация.

Управлението на страницата за депозити не може да бъде по-лесно, защото единствено е наложително да се маркира депозитен метод (за методите ще поговорим след малко), заедно със сумата, която имате желание да вкарате в банката си за залози.

След това ще видите поле за промоционален код, за попълването на който трябва да разгледате статиите ни за бонусите в сайта, и да преминете направо към бутона “Депозирай“.

При успешна транзакция ще бъдете известени по електронна поща. Но и сами ще разберете за успешния превод като видите увеличения актив на вашата банка.

Чрез какви методи и колко можем да депозираме в Winbet?

Ще започнем с това, че минималният депозит е 10 лв., което не е нито малко, нито много – всъщност повечето други родни букмейкъри имат същият праг за минимален депозит.

Разбира се, сумата важи при депозити в лева. Ако акаунтът ви е с евро като основна валута, тогава минималната сума ще е €5. Валутата се избира, когато се прави Регистрация в Winbet.

Този праг е фиксиран и е валиден за всеки един от методите, които са общо шест.

Три от тях са общовалидни за целия хазартен сектор и се предлагат от почти всички онлайн оператори по света – това са банковите трансфери, Skrill и кредитните и дебитни карти.

Другите три са бонус спрямо нашия пазар – EasyPay, Кештерминал и epay.bg.

От всичките 6 метода, при 5 ще видите парите си моментално по банката за залози в сайта. Това обаче няма как да се случи при банковите преводи заради начина, по който работи банковата система.

Повечето от тези методи могат да се ползват и за теглене, но повече за това ще научите в Winbet Теглене.

Обобщение

В хода на прочитането на статията вероятно сте осъзнали, че е проста задача внесеш пари по своята Уинбет сметка. Смятаме, че компанията е дала достатъчен избор от варианти за внасяне и няма да ви е трудно да намерите удобен метод. Проблеми или сривове в системата по време на депозит са малко вероятни, но в такива случаи можете да получите съдействие и мило отношение от Support екипа на сайта.