Вземи 200 лева бонус от Efbet

Winbet акумулаторен залог – Как се съставя фиш права колонка?

Winbet акумулаторен залог

Влезте в Winbet

Играчите в букмейкърските къщи обикновено се оглеждат за едни и същи неща в сайтовете за залози – те изискват да получават разнообразие от мачове и видове залози, коефициенти над средното равнище и бонуси. Когато тези основни характеристики се съберат на едно място в един сайт, получава се един страхотен букмейкър с огромен интерес към него. Едно такова буки е, няма съмнение, Winbet.

Интригуващият избор от мачове и пазари е много подходящ за поставяне на така наречените от играчите прави колонки или, както те се наричат в букмейкърските къщи – акумулаторни залози. Става въпрос за този тип залагания, при който няколко селекции се обединят в един голям залог с умножен коефициент. За залозите в права колонка в Уинбет ще бъде темата на текста в тази страница.

Права колонка в Winbet – Как да я направим?

Първата ви работа преди да поставите залог права колонка в онлайн портала за залози е да се уверите, че имате Winbet Регистрация, а след това трябва да сте сигурни, че разполагате с достатъчно средства в игралната ви банка за поставянето на залога. Минималният общ залог в уеб сайта е 0,50 лв.

При условие, че изпълнявате тези условия, можете да се насочите към раздела “Спорт“ в букмейкърския сайт и да видите кои са мачовете, които ще се изиграят в скоро време от любимия ви спорт. В този сайт няма ограничение и да съберете в един фиш мачове от различни спортове, така че можете да прегледате различни категории в спортния раздел.

Когато изберете залог от спортните пазари – изборът се прави с натискане върху самия пазар – той се прибавя към дигиталния фиш на платформата. Както е по традиция, така и в този букмейкър дигиталният фиш стои отдясно на страницата в десктоп версията. Същевременно, във версията за Winbet Мобилни Залози има малък бутон в долния ляв ъгъл, от който фиша може да се отваря и затваря.

Фишът има две свои разновидности – Обикновен и Система, като вие сами избирате какъв точно вид залог искате да добавяте. По подразбиране се използва “Обикновен“, но с натискане върху “Система“ можете да преминете към тази разновидност.

За поставяне на стандартна права колонка е достатъчно да използването обикновената версия на фиша. Ако сте почитатели на по-засуканите множествени залози – като 2-ни, 3-ни, 4-кратни, 5-кратни, 6-кратни и т.н. – трябва да превключите на “Система“.

Вашият избор на пазари се показва през цялото време във фиша, заедно с коефициента за всеки еди от пазарите, общия коефициент, а, когато въведете и сума на залога, на момента се изчислява и потенциалната печалба (при системите за залози има също така минимална и максимална потенциална печалба).

Когато сте събрали селекциите, които смятате за най-подходящи за вашия фиш, остава просто да натиснете “Заложи“. След това можете да разгледате своя фиш в историята на вашите залози.

Може ли да се правят акумулаторни залози в Winbet секцията за залози на живо?

Да, всичко написано до момента, включително и обясненията за това как се поставят прави колонки и системи в сайта, важат и за раздела Winbet Залози на Живо. И там ще правите избора си за селекции от голям брой мачове и пазари, но не забравяйте, че при залозите на живо имаме извънредно чести колебания в коефициентите, така че добре помислете дали да отбележите, че искате да приемате автоматично промените в ставките, каквато възможност също има като част от дигиталния фиш на Уинбет. Ако се налага ръчно потвърждаване на съгласие с промените, това може да забави вашите залози, но пък от друга страна е възможно да поставите залог при коефициент, който вече не е изгоден, ако решите да приемате автоматично всяко едно изменение. Може би оптималният избор е да приемате само повишилите се коефициенти, което също е опция.

Обобщение

Трудната задача е да намерите най-добрите пазари за вашия фиш, докато поставянето на самия фиш, независимо дали ще е права колонка, единичен залог или система, е повече от елементарно. Във фиша се показва детайлни данни за всички залози и коефициенти, така че да се сведе до минимум шанса да се объркате и да заложите за грешния мач или грешния отбор.