Skrill България

Skrill (или Moneybookers, както преди се казваше компанията) е един от водещите световни електронни портфейли, които могат да се използват за депозити и тегления на пари от и към букмейкърските къщи. Почти всеки един букмейкър предлага възможност за правене на транзакции чрез Skrill, което прави тази платформа много удобна за обединяване на портфейла. Компанията е базирана във Великобритания и има повече от 15 милиона притежатели на сметки, за които се предоставят сигурни транзакции към други притежатели на акаунти, към банкови сметки и възможност за всякакъв вид онлайн плащания

Skrill приема клиенти от почти целия свят, включително и от България. Единствено граждани на Съединените щати към момента не се допускат да използват Skrill. Ако искате да изпратите средства, използвайки системата на Skrill, единствено е необходимо да имате имейл адрес и след това ще можете да правите бързи и сигурни онлайн транзакции с всяка онлайн букмейкърска къща, която приема този начин за разплащане. А, както казахме, трудно може да се намери букмейкър, който да отказва да приема депозити чрез Skrill.

Сигурността на транзакциите в Skrill е на много високо ниво и можете да сте сигурни, че от рамките на компанията никога няма да излезнат подробностите за регистрираните дебитни и кредитни карти към сметката. Клиентите могат да изпращат средства на всеки, който притежава валиден имейл адрес, което прави онлайн преводите по-лесни от всякога.

Клиентите не се таксуват за получаването на средства в сметките си в Skrill, а таксите за изпращане на средства са изключително ниски. Тъй като компанията работи с клиенти от цял свят, те предлагат разнообразие от десетки възможни основни валути за сметките. Една от валутите, които са налични в сайта, е българският лев.

Ръководство как да се регистрирате и депозирате

Правенето на акаунт в Skrill е много лесно и ще отнеме само няколко минутки. Кликнете на бутона “Sign In” в горния десен ъгъл на екрана и въведете личните данни, които са описани в отворилия се прозорец.

След като сте си отворили акаунт, за да можете да направите депозит чрез дебитна или кредитна карта трябва първо да верифицирате акаунта си. За да се гарантира, че вие сте притежател на сметката и някой не се опитва да ви използва данните и парите, ще получите писмо от компанията с код за верификация. Имайте предвид, че получаването на това писмо може да отнеме до няколко работни дни. Този код за верификация трябва да бъде въведен, за да активирате акаунта си. Ще получите имейл на регистрирания имейл адрес с инструкции как да активирате своя акаунт чрез предоставения верификационен код.

След като сметката ви е вече активирана, можете да регистрирате и кредитна или дебитна карта към нея.

Депозитни въпроси, които могат да възникват при използването на Skrill за депозиране в букмейкър

Първите депозити в онлайн сайтовете за спортни залози може и да не са толкова безпроблемни, но едва ли ще имате сериозни затруднения при захранването на акаунтите си в букмейкърите чрез Skrill.

Ако възникнат някакви проблеми при извършването на транзакция между сметката в Skrill и някоя онлайн букмейкърска къща, то в общия случай те възникват единствено при първите депозити. Следващите депозити, направени с помощта на Skrill, не би трябвало да включват никакви пречки, тъй като вече депозитният метод ще е регистриран в акаунта ви в букмейкъра.

Имайте предвид, че повечето онлайн букмейкърски къщи обикновено позволяват тегленията да бъдат обработвани единствено със същия метод, с който е направен и първоначалния депозит. Затова ако депозирате чрез Skrill, в повечето случаи ще ви се наложи да правите последващите тегления обратно към Skrill сметката.

Някои от онлайн букмейкърите, които препоръчват Skrill като предпочитан метод за депозиране са: Betfair, Unibet, Sportingbet, Efbet, Bwin, Expekt, Gamebookers, Jetbull, Ladbrokes, Paddy Power, Pinnacle, Stan James, William Hill и много други.

Заключение

Skrill е един от най-бързите и най-сигурни методи за онлайн разплащания, на който се доверят милиони души по целия свят. Компанията е известна и със своя професионален и любезен екип за поддръжка на клиенти, с който можете да се свържете на български език.

Депозитите към онлайн букмейкърските къщи са напълно безплатни за клиентите и всички такси са поемат от букмейкърите. Въпреки че процесът по верификация на акаунта може да отнеме до няколко дни, веднъж след като свършите тази работа ще можете да правите сигурни транзакции за секунди.

Skrill се регулират от Британската агенция за финансови услуги, което още повече може да ви държи спокойни за парите си в системата. Сайтът използва SSL криптиране, за да осигури на клиентите си пълна сигурност.

В заключение, Skrill е един от най-добрите методи за онлайн преводи от и към букмейкърските къщи.