Livestream

Да отидеш на футболен мач винаги е било много приятно изживяване, но истината е, че има толкова много да се види в днешни дни, че не трябва да слизаме от самолета, за да можем да видим поне най-важните игри. За щастие, има решение на всичките тези проблеми – решението се нарича лайв стрийминг. Да гледаш мачовете по време на самото им провеждане е много полезно от гледна точка на залозите. Затова и букмейкърите са се погрижили за нас.

Лайв стрийминг в букмейкърите

Невероятния растеж на пазара на онлайн спортните залози доведе до много иновации. Залозите на живо в момента са едно от нещата, на които почти всеки от нас се радва от време на време. А има ли нещо по-добро от това докато залагаш на живо и гледаш коефициентите да виждаш отстрани прозорец със самия мач в реално време?

Вече много от букмейкърите сключиха големи договори, за да могат да предават мачове и други спортни събития на живо. Да си намериш бърз лайв стрийм никога не е било по-лесно – просто трябва да си направите регистрация в някой букмейкър и да депозирате няколко лева, за да имате право да гледате. Обхватът на предлаганите за гледане събития е наистина огромен, особено в топ букмейкърите -например, често стига до над 100 излъчвани на живо събития на ден.  Те обхващат най-различни спортове, сред които са и някои от големите футболни лиги. Те бяха и първите, които въведоха тази мода сред букмейкърите.

Не е изненадващо, че много други букмейкъри ги последваха през последните години, с което залозите на живо достигнаха съвсем ново ниво. Ако букмейкъра не ви харесва поради някаква причина, има и достатъчно други опции. Unibet, Betfair и много други букмейкъри предлагат директни излъчвания на спортни събития. Може да се каже, че що се отнася до лайв стрийма различните букмейкъри не са си конкуренция – те по-скоро се допълват, затова е хубаво да имате регистрация в няколко различни букмейкъра, за да имате достъп до максимално голяма гама от събития.

Футболни срещи извън букмейкърите

С толкова много наличност в различните букмейкъри, може и никога да не ви се наложи да търсите мачове на друго място. И все пак, даже и някои от най-големите мачове могат да останат извън програмата на букмейкърите – било заради твърде скъпи права за излъчване или заради териториално ограничение. В този случай, ще трябва да търсите другаде. За щастие, на практика всеки телевизионен мач, който се играе някъде по света, може да бъде гледан от вашия компютър. Нашият предпочитан начин е програмата sopcast, която е много лесна за използване и не ви залива с много реклами.

А ако нямате време да гледате целия мач и искате да видите най-интересните положения и головете, Youtube е вашето място. Да, притежателите на лицензи обикновено се опитват да свалят тези клипове, но повечето репортажи с интересни моменти и голове за всички големи първенства би трябвало да могат да бъдат открити в Youtube.