Съвети за залагане на футболни акумулатори

Много хора не са запознати какво представляват футболните акумулатори, тъй като досега са залагали с по само един мач на колонка.

“Акумулаторен” залог във футбола е един от най-честите видове залози, правени от любителите на залозите в цяла Европа.

Акумулаторен залог е фиш с повече от една селекция, който свързва два или повече индивидуални залога.

За всички е известно, че единичните залози дават по-добри шансове на залагащите да излязат на печалба в дългосрочен план.

Но въпреки това има един сериозен дял от онлайн залагащите на футболни мачове, които независимо от това все още предпочитат да поставят акумулаторни залози. Все пак, ако сте нови във футболните залози като цяло, добре е като за начало да инвестирате парите си на единични залози, а не да поставяте банката си под риск на футболни акумулатори.

Статистически погледнато, шансовете за успех във футболните акумулатори не са в полза на залагащия, но правенето на залози с множество селекции все още представлява добър начин да подкрепите изгодните фаворити във футболните мачове и все пак да се поставите в позиция с приличен шанс за спечелване на голяма сума от онлайн букмейкърите.

За тези от играчите, които предпочитат да залагат да акумулаторни залози, сме приготвили тези пет съвета как да подобрите своите залози с множество селекции и да сте в зелената зона в дългосрочен план.

1. Помислете за акумулаторните бонуси в онлайн букмейкърските къщи

Прегледайте няколко от най-добрите онлайн букмейкъри и ще видите как те предлагат разнообразие от бонуси за залагане на футболни акумулатори, при които букмейкърите могат да добавят до 100% бонус върху печалбата ви. Разбира се, колкото повече са селекциите във вашия фиш, толкова по-голям е и бонусът. Това е нормално с оглед на факта, колкото повече са селекциите ви в един фиш, толкова по-малко вероятно е той да се окаже печеливш.

Когато сте решили да правите залози с множество селекции, погледнете за паричните бонуси, които дават допълнителна стойност на вашите акумулаторни залози. Вашите залози с множество селекции не е нужно дори да съдържат кой знае колко много мачове, за да си спечелите някакъв приличен процент бонус. Някои букмейкъри предлагат бонус дори и за три селекции.

2. Регистрирайте си акаунти в много букмейкъри

Сравнението на футболните коефициенти сред голям брой онлайн букмейкърски къщи ще ви позволи да се възползвате от вариацията на коефициентите сред различните букита. Защо? Защото коефициентите на вашите футболни прогнози умножени по размера на вашия залог ще определят вашата потенциална печалба, но дори и малката разлика в коефициентите може значително да увеличи или намали вашите печалби.

А в акумулаторните залози ще забележите още по-лесно какво е значението на разликата в коефициентите. Дори и без да си правите регистрация, влезте в пет произволни букмейкъра и маркирайте във всички тях пет едни и същи залога. Ще видите колко различни коефициенти ще съберете и в петте букмейкъра. Стратегията с отварянето на акаунти в различни букмейкъри дава на залагащите бърз достъп до възползване от най-добрите налични коефициенти и специални парични бонуси. В други статии сме обяснявали по-подробно всичките ползи на това.

3. Избягвайте ниските коефициенти

Доста типично за любителите на спортни залози е да вкарват във фишовете си най-добрите отбори при много ниски коефициенти.

Дори и някой, който въобще не се интересува от футбол, сигурно вече е забелязал колко често топ отборите се провалят срещу аутсайдерите в първенството – това се случва както в срещите им като гост, така и в двубоите им пред собствена публика. Важно е да оставяте извън фишовете си залозите за фаворити при ниски коефициенти, които са прекалено ниски, за да донесат необходимата стойност. При акумулаторните залози това е още по-важно от обикновено, защото няма нищо по-неприятно от това фишът ти с голям коефициент за много пари да бъде прецакан от някоя уж сигурна победа на голям гранд. Неслучайно голяма част от залагащите твърдят, че почти винаги фишовете им се провалят от мачовете с най-нисък коефициент.

4. Регулирайте размера на залога в зависимост от броя на селекциите и цялостния коефициент

Играчите, които обичат да използват футболни акумулатори, са длъжни да разбират много добре връзката между размера на техния залог и комбинирания акумулаторен коефициент. Все пак никога не трябва да забравяте, че заложената сума ще ви се върне, само ако всичките ви прогнози се окажат верни. А това обикновено не е никак лесно.

Голяма глупост и в разрез с всяка система за управление на банката е да рискувате голяма част от парите си за спортни залози, ако имате във фиша много прогнози и комбинираният коефициент е значителен. Когато това е така, намалете своя залог, защото той така или иначе ще бъде покрит от по-високия коефициент. Добра стратегия е винаги да целите да печелите една и съща сума и да регулирате размера на залога си така, че печалбата да бъде точно тази сума.

Така, когато във футболния акумулатор има само няколко селекции, във всяка от които подкрепеният от вас отбор е фаворит, ще можете да увеличите залога.

5. Избирайте само няколко мача от първенство

Запаленият футболен залагащ често се изкушава да залага та отбори от един тон различни футболни дивизии. Как можем да го обвиняваме за това с оглед на изключително широката гама от пазари, които се предлагат от букмейкърите днес, покривайки почти всички лиги в света.

Спечелването на акумулаторни залози започването със следеното на от два до четири състезания за начало. След като добиете експертно ниво на познания за треньори, отбори и играчи, след това можете да разширите интереса си и към други лиги. Оставете вашият коефициент на успеваемост и вашите печалби да ви подскажат дали е време да се насочите и към други лиги.

Друг важен съвет е да не се опитвате да вкарвате много мачове от едно първенство. Сами се досещате колко е трудно и може би направо невъзможно да познаете изхода на всички двубои от един кръг. Не се опитвайте да го правите. Не вкарвайте повече от 2, максимум 3 мача от едно първенство в един акумулаторен залог.