Покрити залози

За тези, които не са запознати със значението на покритите залози…

Покритите залози (известни още и като двойни залози) представляват техника в спортните залози, която се използва за възползване от безплатните залози и офертите, предлагани от букмейкърите.

Ние не сме от много вярващите в тези схеми, които претендират, че не съдържат никакъв риск от загуба на пари в използването им, така че ще разгледаме идеята и от добрата, и от лошата им страна. Все пак винаги, когато някой ви предлага да спечелите пари без никакъв риск от загуба, ще погледнете към него с поне малко скептицизъм.

Но, за наша изненада, тази схема работи отлично и е много малко вероятно да създаде някакви проблеми. В нея не съществува и грам риск. В крайна сметка, това не е хазарт. Покритите залози представляват възползване от предоставените оферти на букмейкърите, които правят така, че да няма как да загубите парите си, независимо какъв е изходът от избраното спортно събитие, на което ще залагате.

Както може би знаете, много букмейкъри използват модела “опитай, преди да купиш”, за да могат да привлекат клиенти във все по-наситения пазар на онлайн спортните залози. Почти всички букмейкъри предлагат бонуси на всички нови клиенти, като обикновено бонусът се равнява на депозираната сума. От време на време, някои букмейкъри предлагат и безплатни залози, така наречените “бездепозитни бонуси”, при които ви дават пари за залог на мач, без да искат от вас да правите депозит.

Покритите залози са един сравнително прост процес: За начало, намирате всеки безплатен залог, който ви се предлага от някой от букмейкърите. След това, отивате в някой сайт за залози като  Betfair, за да заложите на противоположния залог на този, който сте поставили с безплатния залог. Хубаво е да използвате за целта сайт като Betfair, в който ще можете да заложите за това даденият залог да НЕ се случи. Тоест, с безплатния залог можете да заложите Манчестър Юнайтед да победи в даден мач, а в Betfair да заложите за това Манчестър Юнайтед да НЕ победи в него. Ако искате да използвате традиционен букмейкър за покриването на залога, ще трябва да използвате някой пазар от рода на Под/Над голове, в който има само два възможни изхода. Така не се интересувате от крайния изход на двубоя, защото със сигурност един от двата залога ще е печеливш.

Разбира се, няма как да използвате този метод за изкарване на постоянен доход в дългосрочен план, тъй като в даден момент ще сте изчерпали всички безплатни залози, които се предлагат от букмейкърите. Добре е също така да използвате предложенията единствено на реномирани букмейкъри, така че да премахнете риска да бъдете измамени от някой никому неизвестен букмейкър да ви измами с пари. Всички букмейкъри в нашия сайт предлагат безплатни залози под формата на депозитни бонуси и всеки един от тях е сериозно име в букмейкърската индустрия. Не ви препоръчваме да повтаряте процедурата като правите регистрации на роднини и приятели, защото букмейкърите следят за такива неща и могат да ви затворят всички.

Това не е хазарт, защото залагате и за двата възможни изхода. Някои предпочитат да го правят като хазарт и залагат и двата залога в само един букмейкър, надявайки се на двойна печалба, но това само по себе си е безсмислено и рискувате да загубите всичко.

Естествено, няма как да удвоите парите си от покритите залози, защото букмейкърите взимат своята комисионна от коефициентите, но съвсем спокойно можете да излезете на 60% печалба и при най-лошите условия, което си е много добре, когато тези 60% идват от парите на някой друг.

Има много различни промоции, но ние можем да ви посъветваме да избягвате много големите безплатни залози, защото колкото по-голям е един залог, толкова повече са свързаните с него изисквания.

Например, повечето букмейкъри изискват от играчите да превъртят бонуса три пъти, преди да могат да го изтеглят. Това също е преодолима пречка, защото можете да покривате всеки един от залозите си за превъртане на бонуса.

Добра идея е да прочетете внимателно правилата и условията на бонуса, защото понякога има скрити изисквания.

И накрая, когато не са останали бонуси, не бързайте да залагате спечелените пари, освен ако не сте прочели повечето от статиите в нашия сайт. Те ще ви помогнат да навлезете в дебрите на спортните залози и няма да позволят да се превърнете в лесна мишена за букмейкърите. Защото, за разлика от покритите залози, обикновените спортни залози носят риск от загуба.