Избор на сайт за залози

Едно от най-важните решения, пред които сте изправени, когато искате да залагате в интернет, е кой онлайн букмейкър да използвате. Има стотици такива в интернет пространството и избирането на най-добрите може да бъде сериозно предизвикателство. Трябва да се вземат няколко фактора под внимание и да се уверите, че използвате само сайтове, които са уважавани и на които можете да имате доверие.

За щастие, има сайтове с много високо качество на услугата (можете да разгледате нашите предложения в сайта), но трябва да се замислите кой е най-добър за вас и според вашите собствени лични изисквания. Не е задължително да намерите един букмейкър, който да отговаря на абсолютно всичките ви изисквания, тъй като няма никакъв проблем да използвате повече от един.

В действителност, има редица предимства на това да използвате повече от един онлайн букмейкър. Ще ви разкажем за най-важните от тях по-долу.

Сравняване на коефициенти

Най-голямото предимство на това да имате акаунт в повече от един букмейкърски сайт е възможността да сравнявате коефициентите и да избирате най-добрия от тях. Това е нещо, което всеки залагащ трябва да прави постоянно, дори и непрофесионалистите, и е от съществено значение, ако сте сериозни в тази дейност и искате да максимизирате парите, които изкарвате.

Коефициентите за едно и също нещо винаги малко или много се различават в различните онлайн букмейкърски къщи. Когато можете да избирате между коефициентите на няколко букмейкъра, ще можете да сте сигурни, че винаги правите залог при най-добрите условия.

Понякога разликата в коефициентите в различните сайтове може да бъде сериозна, но в повечето случаи разликите са малки. Въпреки това, дори и съвсем малко по-добрите коефициенти, на които поставяте своите залози, ще имат значително въздействие върху цялостната ви възвращаемост в дългосрочен план, така определено има полза да сравнявате коефициентите и да залагате там, където получавате най-добрата оферта. Тази малка разлика може да бъде разликата между излизането на печалба и загуба.

Пазари и опции за залагане

Използването на повече от един сайт за залагания също така може да увеличи броя на възможностите за залагане, които са на ваше разположение. Въпреки че повечето сайтове предлагат широка гама от опции за залози, те не могат да покрият всяко едно събитие за всеки един спорт. Затова и ако използвате само един сайт, понякога ще ви се случва да пропускате потенциално изгодни възможности за залагане.

Хубавото е, че различните сайтове не предлагат едни и същи опции за залози. Основните типове са покрити навсякъде, но ако обичате по-екзотичните видове залози, ще трябва да се разтърсите малко. Използването на няколко букмейкърски къщи ще ви позволи да правите това с лекота.

Това предимство е особено важно, ако искате да залагате на най-различни спортове, тъй като всяка букмейкърска къща обикновено се е специализирала в някои спортове, а други остават на заден план. Сайт, който е отличен за залагания на футбол, може да не е толкова добър за залагане на тенис, например. Друг сайт може да не е толкова добър във футбола, но да е много добър за тенис. Ако искате да залагате на тенис и футбол, очевидно ще ви се наложи да имате сметки и в двата букмейкъра.

Бонуси, награди и промоции

Чудесен начин да получите допълнителна стойност от своите залози е като се възползвате от различните видове бонуси, награди и промоции, които сайтовете предлагат на своите нови и редовни клиенти. Като разделите своята хазартна активност между няколко букмейкърски къщи ще намерите допълнителна стойност, тъй като колкото повече сайтове използвате, от толкова повече бонуси се възползвате. Няма нужда да сте много активни в залозите, за да получите наградите. А те могат да бъдат много съблазнителни.

Едно предупреждение по тази точка – трябва да действате умно. Първо, трябва да сте сигурни, че сте прочели всички правила и условия на различните бонуси и награди на разположение. Винаги има някакви правила за това какво може и какво не може да правите с бонусните пари и какво трябва да направите, за да получите предлаганите награди.

Второ, трябва да пресметнете по какъв начин ще извлечете най-много стойност. Например, можете да намерите промоция в конкретен сайт, който плаща голям бонус, ако направите определена сума в залози през определен месец. Ако бонусът е достатъчно голям, би могло да бъде икономически обосновано да залагате само в този сайт за въпросния месец – дори и ако това означава да жертвате някои награди в друг сайт и въпреки че някой от другите сайтове ви предлага по-добър коефициент.

Може да ви се наложи да инвестирате малко време в работа, за да изчислите как да получите абсолютния максимум от бонуси и награди, налични в сайтовете за спортни залагания, но това ще е добре прекарано време в дългосрочен план.

Колко сайта да използвате?

От тези предимства би трябвало да ви е станало ясно, че е добра идея да използвате няколко букмейкърски къщи. Следващото нещо в плана е да се помисли колко букмейкъра да използвате.

Няма оптимално число, тъй като това зависи от няколко различни фактора. Ако можете да получите всичко, от което имате нужда, в два сайта, тогава можете да се придържате към тези два. Ако усещате, че ще извлечете изгода, ако използвате три или четири, значи това трябва да е вашият избор.

По принцип бихме ви посъветвали, че около пет сайта са оптималният вариант и ползите започват да се разреждат, ако използвате повече. Винаги можете да имате отворени сметки и в някои други и да ги използвате само когато е налице конкретна причина за това.

Независимо от това колко сайтове сте решили да използвате, моля, уверете се, че винаги се придържате към уважавани сайтове. Това е едно златно правило в онлайн спортните залагания.