Съвети за залози на хокейна лига NHL

Има много различни стратегии за залагане на американското хокейно първенство НХЛ, които могат да бъдат печеливши за начинаещите залагащи, ако те поддържат фокуса и водят правилна стратегия за управление на банката.

За разлика от повечето други спортове, американският хокей на лед е добро място за начинаещи и полунапреднали залагащи. Процентното отношение на залози от професионални залагащи в хокея е много по-малък в сравнение с повечето други спортове.

И поради тази липса на професионално отношение в залозите на хокей, в тях участва много повече емоция от страна на тези, които залагат на НХЛ.

Професионални залагащи на хокей споделиха с нас два съвета, които повечето играчи не знаят или не осъзнават (или просто не им обръщат внимание).

Познавате много залагащи на хокей? Вижте им прогнозите и заложете на обратния знак

Има една тенденция (макар и тя да не е универсално правило) през последните 10 години – тълпите редовно прогнозират победителя погрешно. Не е ясно защо, но вероятно е свързано с факта, че домакинското предимство се надценява. Също така, това се случва, защото залагащите обикновено са фенове – а феновете са ужасни в прогнозите, когато техният любим тим е и техният избор за залог в букмейкърите.

В НХЛ има голяма равностойност между отборите – организаторите на лигата са въвели различни правила, за да я гарантират – и дългите губещи серии са рядко явление. Така че, ако тълпата е сигурна в дадена прогноза за НХЛ, добра идея е да попитате защо – и да анализирате мотивите методично. Защото в изминалото десетилетие имаше само един сезон (2006-2007), в който тълпата беше последователно права в прогнозите си.

Ако не сте сигурни за вашата прогнози, просто попитайте своите обичащи хокея приятели. След това заложете срещу тяхната прогноза.

Използвайте Grand Salami в своя полза

Grand Salami, с няколко думи, се наричат Под/Над залозите за общия брой на головете в двубоите от НХЛ за дадения ден. Понеже хокеят по своята същност е игра с малък брой попадения, лесно можете да разберете къде има завишени залози в онлайн букмейкърите и накъде отива потока от пари.

Grand Salami залозите са изключително популярни сред залагащите, но в общи линии са въпрос на проста математика:

Средният брой на голове в една игра умножен по броя на игрите за деня ви дава общия брой на попаденията, а да се познае средния брой е много по-лесно, отколкото головете в една отделна игра. Да, нужно е повече отделено време за проучване (проучването е ключът тук), но си заслужава.

Съставителите на коефициентите обикновено вдигат линията, защото повечето залагащи предпочитат да залагат на оувъри.

Залозите на Grand Salami са един от няколкото начина лесно да видите слабостите на съставителите на коефициентите. С използването на елементарна математика, можете да разработите система с доста добри шансове за побеждаване на букмейкърите.