Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Готвят забрана на преките предавания на тенис в букмейкърите

корупцията в тениса органи приложение, преките предавания на тенис двубои в букмейкърските къщи ще бъде забранено,както и събирането на данни за турнирите

Борещите се с корупцията в тениса органи представиха приложение, според което преките предавания на тенис двубои в букмейкърските къщи ще бъде забранено, както и събирането на данни за турнирите, при които наградния фонд е по-малко от 15 000 долара.

Също така, предложението предвижда да бъдат забранени спонсорствата на професионални тенис събития от страна на компании за хазарт.

Окончателните предложения се различават леко от предишното им издание от май, когато бяха критикувани като твърде тежки. По това време, органите искаха забраната за събирането на данни, която на практика ще блокира онлайн залозите на тези състезания, за всички турнири с под 25 000 долара награден фонд.

Желанията за нови мерки са в следствие от загриженост за нивото на корупция в професионалния и аматьорския тенис. През 2017 г., 160 от общо 226 сигнала за подозрителни залози в европейската организация ESSA са били именно за тенис залози.