Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Американски аматьор спечели покер турнира Millionaire Maker

Millionaire Maker

Със 7 275 участници и награден фонд от почти 10 милиона долара, събитието Millionaire Maker от Световните серии по покер привлече огромен интерес и след пет дни на игра създаде победител.

Това бе 27-годишният електроинженер Адриан Бъкли от САЩ, който се прибра у дома с първата си титла от сериите и наградата за победителя от 1 277 193 долара.

Това бе първото участие на Бъкли в турнир на Световните серии по покер, първото му влизане в платените медта, първата му финална маса и първата гривна.

“Това е на сто процента сюреалистично, все още не мога да го осмисля”, каза щастливият Бъкли след победата му над испанския играч Хавиер Зарко в хедс-ъп играта. “Все още не знам какво ще правя оттук нататък. Имах огромен късмет, не мога да разбера как се случи всичко това.”

Победата дава на Бъкли достатъчно пари, за да участва в колкото си иска от оставащите събития на Световните серии по покер и вече е решил да инвестира част от печалбата в Шампионата на покер играчите, който е с входна такса от 50 000 долара.

На финалната маса бяха още големи играчи като Майк Секстън, Ерик Линдгрен, Джъстин Печи, Оливие Бускет, а извън нея се класираха Стив Золотов, Джъстин Бономо, Брайън Раст и Джеф Мадсен, така че пътят на американския аматьор към победата наистина беше невероятен и със сигурност никак лесен.