Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bet-at-home подпомогнати от рекламни кампании през първите девет месеца

 

Онлайн хазартният оператор на спортни залози Bet-at-home “обвини” въздействието на международните им рекламни кампании около Световното първенство по футбол в Бразилия като една от основните причини за успеха на компанията през първите девет месеца на тази година, до 30 септември.

Чистите приходи от хазартните услуги на онлайн букмейкъра за първите три тримесечия на годината са в размер на €80,7 милиона, което представлява увеличение с 30,6% от €61-те милиона приходи, които бяха обявени за същия период на 2013 г.

Печалбите преди данъците за първите девет месеца също са скочили от €11,6 млн. през миналата година до €17,9 млн. за първите три четвъртинки на тази календарна година, което представлява увеличение от €6,30 млн.

Букмейкърът отчита, че добрите резултати и сериозното увеличение на приходите спрямо миналата година са в резултат на увеличението на рекламната дейност на компанията в различни райони на Европа.

По- голямата част от рекламните кампании бяха насочени към Световното първенство в Бразилия, като общите разходи за реклама за първите 9 месеца на година възлизат на €34,2, което е с 38% повече в сравнение с миналата година.

Bet-at-home също така отбелязаха, че общият брой на регистрираните клиенти в сайта за първите девет месеца на 2013 г. е бил 3,5 милиона души, докато за същия период тази година са се регистрирали 3,9 милиона нови потребители.