Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

3 странни залога за Световното от 1xBet

кои са трите най-странни залога, които могат да бъдат поставени

По традиция, руския букмейкър 1xBet дава възможност на играчите си да залагат на някои атрактивни и екзотични залози за голямото първенство, като този път е ред на Световното първенство по футбол в Русия, което започва на 14 юни.

Ето кои са трите най-странни залога, които могат да бъдат поставени!

Отбор да бойкотира Световното първенство

Англия заплаши да бойкотира Световното първенство след скандала с отравянето на бившия руски шпионин. Имайки предвид дългата история на провали на английския национален отбор, това може бъде безопасен начин да избегнат срама… 1xBet предлага 7.2 коефициент за това някой от класиралите се отбори на Мондиала да бойкотира форума.

Луиз Суарез да ухапе опонент по време на Световното първенство

След като ухапа противник през 2010 и 2013 г., на Световното през 2014 уругвайският нападател изглеждаше като че си е научил урока и букмейкърите предлага 175.00 коефициент, ако отново пробва силата на захапката си върху опонент. Тогава той неочаквано захапа италианския защитник Джорджо Киелини и донесе печалба на над 150 заложили. Сега, 1xBet отново предлага коефициент за това дали “Вампира“ ще покаже зъбите си отново.

Гарет Саутгейт да бъде уволнен след Световното

“Трите лъва“ са в група с Панама, Тунис и Белгия. Изглежда доста лесна, но все пак англичаните спечелиха само една точка в групата си на последното Световно първенство, а на ЕВРО 2016 бяха отстранени от малката Исландия. Дали младият отбор на Гарет Саутгейт ще бъде поредният провал и дали самият Саутгейт ще запази поста си след Мондиала? Можете да заложите в руския букмейкър и на това!