Вземи 200 лева бонус от Efbet

Сърбия Швейцария в двубой 2018 коефициенти

сърбия и швейцария група Е световно първенство

Мондиал 2018г. Efbet прогнозира почти рави коефициенти за мача със Сърбия Швейцария (2.80: 3.05: 3.00)

Сърбия се надява в тази вечер, да достигнат последните 16 от Световното първенство за първи път като независима нация от група Е.

Нападателите на Александър Коларов да ги изстрелят покрай Коста Рика ги е оставил на терена, а между Бразилия и Швейцария означава, че още една победа в този мач ще гарантира мястото им в последните 16.

Сърбия има по-високи амбиции за спечелване на групата – и евентуално избягване на Германия през последните 16 – като се има предвид, че те вече се намират на върха. FIFA определя най-трудни игри ще предстоят; както Швейцария, така и Бразилия са класирани в първите шест от светаа.

Мача Швейцария не е сред фаворитите за вдигане на Световното първенство, според феновите иочакваните залози но оценка на FIFA и последните резултати показват, че те са в състояние да стигнат далеч.

Нарежда се на шесто място за най-добър отбор в света на футбола, Швейцария започна с равенство срещу фаворитите Бразилия любезното съдействие на Стивън Зубер.

Швейцария срещу Сърбия и нищо друго освен победа тази вечер ще напусне квалификацията от собствените си ръце и се надява на полза от Коста Рика срещу мощта на Бразилия.