Вземи 200 лева бонус от Efbet

Ще победи ли Лудогорец срещу Брага и в Разград?

Лудогорец и Брага европейските клубни турнири

Лудогорец е на път тази вечер да запише поредния си исторически успех в европейските клубни турнири, стига да успее да победи отново Брага. Успехът над португалския противник ще означава 100%-ово класиране на българския шампион, а освен това ще го направи и почти сигурен първенец в групата.

Лудогорец – 2.00
Х – 3.25
Брага – 3.75

Любопитното е, че въпреки лидерската позиция на Лудогорец във временното класиране и въпреки че в днешния мач българите са определени като фаворити.

Ставката за това Лудогорец да завърши на първо място в крайното класиране е 2.20, а тази на Брага – 2.10.

По този начин, ако вярвате в доброто представяне на българския представител, може би по-добрата идея ще бъде да заложите на пазара “Победител в групата“ за Лудогорец. Така не само ще получите по-висок коефициент, но и ще “останете в играта“ при евентуален равен, който ще запази напълно шансовете на Херо и неговите играчи да спечелят групата, тъй като ще останат първи във временното класиране. Разбира се, дори и евентуална загуба няма да е фатална за шансовете им. От друга страна, единственият вариант Лудогорец да победи Брага и да не завърши първи е ако загуби и двата си оставащи мача след това, а Брага запише две победи.